Eating News , Εστιατόρια

Τα Τσιμπιματούθκια του Καλοπαναγιώτη, επιστρέφουν!

Το σύγχρονο ντελικατέσεν όπου το τσίμπημα είναι παρεΐστικη υπόθεση, κάνει reopening!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2017

Τα 'Τσιμπιματούθκια', είναι ένα σύγχρονο ντελικατέσεν που 'εξυμνεί' τα προϊόντα του τόπου και της παράδοσής μας.

Βρίσκεται σε ένα από τα πλέον αγαπημένα ορεινά χωριά του νησιού μας, τον Καλοπαναγιώτη, κοντά στην εκκλησία του Ιωάννη Λαμπαδιστή και δίπλα σχεδόν στο μεγαλύτερο 'αδρεφάκι' του, τα Πραματούθκια Little Treasures.

Αν, λοιπόν, δεν το έχεις επισκεφθεί ακόμα (μιας και λειτούργησε εδώ και μερικούς μήνες), ήρθε η ώρα να το κάνεις, αφού επιστρέφει στο τέλος του μήνα για την καλοκαιρινή σεζόν!

Εδώ θα δοκιμάσεις κυπριακές γεύσεις με ένα twist, πιο εκλεπτυσμένες, σερβιρισμένες παραδοσιακά, σε κόρτα ή καπήρα (φρυγανιά), που ίσως θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε ακόμα και το κυπριακό αντίστοιχο των ισπανικών τάπας.

Συγκεκριμένα πάνω στην κόρτα, προστίθενται αβγό, χαλούμι, μπέικον, λουκάνικο κ.ά. δίνοντας άλλο νόημα στα τσιμπήματα.

Στο μενού, θα βρεις ακόμα, και κυρίως πιάτα, τα οποία αλλάζουν κάθε εβδομάδα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα φρέσκων και υψηλής ποιότητας υλικών, όλα από ντόπιους παραγωγούς.

Η κουζίνα του θα ανοίξει και πάλι στις 30 Απριλίου! Μην ξεχάσεις να κάνεις την κράτησή σου εγκαίρως για να γευτείς και εσύ με την παρέα σου εκσυγχρονισμένες παραδοσιακές γεύσεις!

Μάθε ακόμα ότι...
Τα «Τσιμπιματούθκια» είναι ένα ντελικατέσεν κυπριακών προϊόντων, αλλά, όπως επισημαίνει και η διεύθυνση του καταστήματος, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι μια κουζίνα, που φτιάχνει γαστρονομικές απολαύσεις. Ένα τραπέζι, που σμίγει τις παρέες. Ένα παγκάκι, που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Μια μπουκιά, που σε γεμίζει κυπριακές γεύσεις. Μια γουλιά, που σε ταξιδεύει στην Κύπρο των αιώνων. Μια οθόνη, που σου δείχνει όλο τον Καλοπαναγιώτη. Μια εμπειρία, που σου μαθαίνει την ορεινή Κύπρο. Μια πλατεία, που σημαδεύει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά. Μια απόδραση, που σε κρύβει στην κοιλάδα της Μαραθάσας. Ένα μπαλκόνι, που σε ηρεμεί. Ένα «τσίμπημα», που σου μένει αξέχαστο.

Μάρκου Δράκου 80, Καλοπαναγιώτης, τηλ. 99348611.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close