Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η πρώτη εκπομπή του YouTube που γίνεται live show & περιοδεύει σε όλη την Κύπρο!

Το Cooking Maliatsis live που κάνει την Ελλάδα να γελά, έρχεται Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2017

Η Art On The Road, σε συνεργασία με το ComedyLab.gr, φέρνει την πρώτη εκπομπή του ελληνικού YouTube σε δύο πόλεις της Κύπρου live, όπου θα γυρίσουν μία υπέροχη εκπομπή και μαγειρεύοντας φυσικά live, μπροστά στο ακροατήριο

Ξεχάστε ό,τι φάγατε!

Ο τρελός κωμικός του Comedy Lab, Κώστας Μαλιάτσης με το Live Cooking επιστρέφει για να σας χαλάσει τη γεύση και να σας φτιάξει τη διάθεση με τις yolo μαγειρικές του ικανότητες με μια περιοδεία σε (τόσες) πόλεις της Ελλάδας. Μαζί του ακόμη ένας κωμικός του Comedy Lab, ο Ηλίας Φουντούλης σε ρόλο μαέστρου κουζίνας και με σπεσιαλιτέ του τα λογοπαίγνια ογκρατέν.

«Σούσι-κώνεται», «Κινέζικο Γ.Τ.Π.», «Μουσακόγυρος», «Μελομακαρομπιέδες και κουραμπιεκάρονα», «Enrique: πέστροφα σε κρούστα αμυγδάλου». Μετά από αυτές και δεκάδες άλλες συνταγές ανατρεπτικής μαγειρικής που έχουν σπάσει τα ταμεία στο YouTube και ύστερα από το Maliatsis Live Cooking Tour που έγινε στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα με εκατοντάδες πεινασμένους για γέλιο θεατές, ήρθε η σειρά της Κύπρου.

Ο Κώστας Μαλιάτσης, ως επιτυχημένος YouTube Comedian και wannabe σεφ τερ…αστείων διαστάσεων, δοκιμάζει τις πιο τρελές συνταγές, έχοντας απέναντί του τον πιο σημαντικό κριτή: το κοινό.

Ο πρωταθλητής της κουζίνας, που δεν αποχωρίζεται το μαχαίρι των οιωνών και προσπαθεί να ανακαλύψει νέους καμένους τρόπους κοψίματος κρεμμυδιού, δημιουργεί απολαυστικά πιάτα που θα σας κάνουν να πιάνετε το στομάχι σας από τα γέλια.

Ο Ηλίας Φουντούλης, ως κωμικός και αρχισυντάκτης του Μαλιάτση, αποφασίζει πόσες κούπες αλεύρι χρειάζεται να δέσει το γλυκό και πόσες κουταλιές της σούπας λογοπαίγνια χρειάζονται για να απογειώσουν τη γεύση. Μαζί σχηματίζουν ένα αξεπέραστο δίδυμο, ρίχνοντας το αναγκαίο αλατοπίπερο σε μια live εμφάνιση.

Πάρε μια μικρή γεύση:

 

Σάββατο 22 Απριλίου 2017, Down Town (Εμμανουήλ Ροϊδη 2), Λευκωσία.
Προπώληση: 13 ευρώ. Ταμείο: 16 ευρω
Οι πορτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 21.30
Πληροφορίες: 99810011.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close