Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο, ψαγμένο στέκι της Πλατείας Ηρώων

Το πρώτο εστιατόριο στην Κύπρο που προσφέρει πιάτα χωρίς λακτόζη και γλουτένη

Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2017

Το πρώτο καινούργιο εστιατόριο που ήδη λειτουργεί στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων φέρει ένα ιδιαίτερο όνομα που κουβαλάει μία ολόκληρη φιλοσοφία όπως μας την μεταφέρει η διεύθυνση του μαγαζιού.

Το Theta Healthy Eating Cuisine φέρει το όνομα του ελληνικού γράμματος «Θ» που συμβολίζει τον κύκλο της ζωής και το φίδι ουροβόρος. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούν ένα σύμβολο που αντιπροσώπευε τον Κόσμο με τη μορφή του «Θ» όπως επίσης το σύμβολο του στόχου μέσα στον κύκλο για αναπαράσταση του ήλιου ως πηγή ζωής.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι το πρώτο όπως αναφέρει που προσφέρει φαγητό χωρίς γλουτένη και λακτόζη και συνδυάζει τα υγιεινά πιάτα με τη νοστιμιά. Στο μενού του θα βρεις πολλές επιλογές από πιάτα. Οι ίδιοι ζυμώνουν το ψωμί τους χωρίς γλουτένη και φτιάχνουν τα δικά τους νόστιμα τυριά από Κάσιου σε ποικιλία γεύσεων. Ιδιαίτερα είναι και τα επιδόρπια.

Ρίχνοντας μιας γρήγορη ματιά στο πλούσιο μενού του νέου εστιατορίου της Πλατείας ηρώων ξεχωρίζουν τα μαριναρισμένα μανιτάρια πορτομπέλο, τοφού, αβοκάντο με σαλάτα κόσλοου και άγριο μαύρο, από τις σαλάτες ιδιαίτερη φαίνεται η σαλάτα με κινόα και αβοκάντο αλλά νόστιμα σου κλείνουν το μάτι και τα burger, τα pasta και οι πίτσες. Όλα σε πολύ λογικές τιμές σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Επίσης, ξεχωρίζει η ποικιλία από τσάγια και καφέδες. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close