Eating News , Εστιατόρια

Αγαπημένο μαγαζί της Λευκωσίας αναστέλλει της λειτουργία του

Έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας στην πρωτεύουσα το γνωστό μαγαζάκι της Πινδάρου ολοκληρώνει τον κύκλο του

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2017

Τα τελευταία 5 χρόνια ένα αγαπημένο μαγαζάκι με όμορφη ατμόσφαιρα μας έφτιαχνε νόστιμα πιάτα, φτιαγμένα με αγάπη και μαστοριά. Healthy επιλογές, φρέσκες σαλάτες, γεύσεις από τη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, ξεχωριστά μπιφτέκια αλλά και μαγειρευτά. 

Η Marmita, το εστιατόριο της Πινδάρου με μία μικρή ανακοίνωση στη σελίδα του στο facebook μας ενημερώνει πως αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία της. Ταυτόχρονα, η διέυθυνση του μαγαζιού μας ενημερώνει ότι αυτή την περίοδο σχεδιάζει τα μελλοντικά της σχέδια ψάχνοντας νέα επαγγελματική στέγη. 

Αυτούσια η ανακοίνωση της Marmita 

Συνήθως σε αυτή την σελίδα γράφουμε πάντα για το τι καλό , σπιτικό, υγιεινό , αλλά και δημιουργικό σας ετοιμάζουμε για την επόμενη μέρα. Δυστυχώς όμως αυτή την φορά μας δίνετε η ευκαιρία να γράψουμε κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν το θέλει πραγματικά κανείς από εμάς, όμως υποχρέωση μας είναι να σας ενημερώσουμε.

Μετά από 5 και πλέον χρόνια η Μαρμίτα το γνωστό γουστόζικο εστιατόριο στην οδό Πινδάρου (Λευκωσία) αναγκάζεται για την ώρα να αναστείλει την λειτουργία του. Ετοιμάζουμε τα μελλοντικά μας σχέδια και ψάχνουμε για την επόμενη επαγγελματική μας στέγη. Η σελίδα θα παραμείνει σε λειτουργία όπως επίσης και η υπηρεσία Catering του εστιατορίου μας.

Πληροφορίες - 99198407 - 96553554

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την καθημερινή σας στήριξη αλλά και την αγάπη που μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρονιά και σας την ανταποδίδουμε.

Φεύγουμε και αφήνουμε πίσω μας κάλους φίλους και όμορφες στιγμές!

Θα τα πούμε σύντομα!

Ευχαριστούμε!!!

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close