Eating News , Εστιατόρια

Μια παραδοσιακή “Κυπριακή Αυλή” για φαγητό και ποτό

Παραδοσιακές κυπριακές βραδιές, μεζιβανία, σούβλα, οφτόν κλέφτικο, γουρουνόπουλο και άλλα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2017

Το Coral Beach Hotel & Resort πρωτοπορεί και πάλι.

Το όμορφο και εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα του Leptos Group, το οποίο βρίσκεται στον μαγευτικό Κόλπο των Κοραλλίων στην Πάφο, οργανώνει κάθε βδομάδα με μεγάλη επιτυχία παραδοσιακές κυπριακές βραδιές, όπου πάνω από 500 άτομα δίνουν το "παρών" τους σ'ένα γλέντι όπου κρατάει μέχρι αργά την νύχτα.

Στους κήπους του Coral Beach Hotel & Resort οι πελάτες και επισκέπτες του ξενοδοχείου, έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μοναδικές θεματικές γαστρονομικές βραδιές.

Οι σπιτικές Κυπριακές μυρωδιές σε οδηγούν στους κήπους του ξενοδοχείου όπου όλα σε παραπέμπουν σε μια παραδοσιακή "Κυπριακή Αυλή".

Η διευθυντική ομάδα υποδέχεται τους πελάτες και τους ταξιδεύει σε μια πανδαισία γεύσεων με κυπριακά παραδοσιακά ποτά και πλούσια κυπριακά εδέσματα.

Σε μια "Αυλή" έχουμε την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τις γεύσεις μας, να απολαύσουμε ζιβανία να φάμε σούβλα, οφτόν κλέφτικο, γουρουνόπουλο, φρεσκοψημένο ζεστό ψωμί και πολλά άλλα και φυσικά η παραδοσιακή βόλτα μας οδηγεί στο μπουφέ με τις γλυκές αλχημείες.

Μια επίσκεψη, θα σε πείσει!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close