Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τρώμε σολομό σουβλάκι στην Αγλαντζιά

Ένα αγλαντζιώτικο μεζεδοπωλείο στήνει τραπέζια και παραδοσιακές καρέκλες και μας σερβίρει πιατέλες κρεατικών, θαλασσινά και άλλα νόστιμα πιάτα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2017

Κατεβαίνοντας τη λεωφόρο Λάρνακος, από τα φανάρια της Παλλουριώτισσας, κάπου στα αριστερά σου απέναντι από το Πάρκο της Ακαδημίας θα συναντήσεις ένα ιδαίτερο ψητοπωλείο-ταβέρνα, το Μαγείρων Τέχνη με ένα μενού που συνδυάζει την κυπριακή και ελληνική κουζίνα με μεσογειακές γεύσεις. 

Ο χώρος του εστιατορίου διαθέτει και αυλή η οποία θα ανοίξει ξανά την 1η Ιουνίου και θα μας στρώσει τραπέζι για τη θερινή περίοδο. Το μενού περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές από νόστιμα πιάτα για όλα τα γούστα. Υπάρχουν τα γνωστά παραδοσιακά ορεκτικά αλλά και τα πιο ιδιαίτερα ζεστά ορεκτικά όπως κολοκυθάκια και μελιτζάνες πανέ αλλά και σαγανάκι σε πήλινο στον φούρνο.

 

Το μαγαζί σου δίνει δύο επιλογές με πιατέλες κρεατικών για 2 άτομα με 18 ευρώ σύμφωνα με το κρέας που προτιμάς. Παράλληλα υπάρχουν και οι επιλογές σε μερίδες, με σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο και αρνίσιο, σεφταλιές, μπριζόλες, παϊδάκια, μπιφτέκι, κεμπάπ πολίτικο, συκώτι μοσχαρίσιο, κάποια πιάτα σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και μερίδες θαλασσινών.

Εκείνο που μας εντυπωσίασε από το μενού είναι κυρίως η ποικιλία των γεύσεων και των πιάτων αλλά και το σουβλάκι με σολομό που σπάνια το συναντάμε σε κάποιο εστιατόριο. Πρόκειται για ζουμερά και χορταστικά κομματάκια σολομού, μαριναρισμένα σε επιλεγμένα βότανα του σεφ περασμένα σε ξύλινο σουβλί με πιπεριές και κρεμμύδι. Η μερίδα συνοδεύεται από φρέσκες τηγανιτές πατάτες ή ρύζι και κοστίζει 14 ευρώ. 

Το Μαγείρων Τέχνη προσφέρει υπηρεσίες delivery & take away.  

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close