Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ψαρομεζές και θαλασσινά σε μία ήσυχη γειτονιά της Λευκωσίας

Από το 2010 σερβίρει ό,τι καλό βγάζουν τα δίχτυα των ψαροκάικων από τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας του Ακάμα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2017

Με το που θα μπεις, το πλατύ χαμόγελο του ιδιοκτήτη αλλά και του προσωπικού του εστιατορίου είναι το καλύτερο καλωσόρισμα! Θα σου παρουσιάσουν την ψαριά της ημέρας και θα σε ενημερώσουν για τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Είτε πας για ψαρομεζέ -που είναι μπόλικος και ποικίλος- είτε πας για συγκεκριμένη μερίδα θαλασσινών, στο Περιγιάλι θα τα απολαύσεις μέχρι την τελευταία μπουκιά! Από τα σπιτικά, καλοφτιαγμένα ορεκτικά του, μέχρι τις πλούσιες σαλάτες και τα φρεσκότατα ψαρικά του στη σχάρα και στο τηγάνι, όλα είναι σκέτη απόλαυση!

Best Place!
Αν και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, θα το βρεις σε μια ήσυχη γειτονιά με όμορφο ντεκόρ και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Βραβευμένο και δημοφιλές, το Περιγιάλι επιμένει στην καλή ποιότητα υλικών και εξυπηρέτησης, παραμένοντας ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Λογικές Τιμές!
Αν επιλέξεις ψαρομεζέ, στοιχίζει €19.95 το άτομο, γιατί είναι πλούσιος και συμπεριλαμβάνει επιδόρπιο και καφέ.

Εξαίρετη Κουζίνα
Με ολόφρεσκα υλικά φτιάχνει καλομαγειρεμένα, σπιτικά ορεκτικά και πιάτα που γλείφεις τα δάχτυλά σου! Από τη νόστιμη ψαρόσουπα μέχρι το χταπόδι στη σχάρα, το τηγανητό καλαμάρι, το μπαρμπούνι και το ψάρι της ημέρας, μέχρι τα μύδια με ρύζι, το σουβλάκι σολομού και την τσιπούρα ή το λαβράκι στη σχάρα.

Special Dish
Το καλύτερο απ’ όλα θα έρθει όταν ο κύριος Αντώνης, θα σου φέρει μια πιατέλα από την ψαριά της ημέρας, με φρεσκοτηγανισμένα και λαχταριστά κυπριακά ψάρια του Ακάμα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close