Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Επιστροφή σε μία αγαπημένη αυλή της Λευκωσίας

Ένα νέο ταβερνάκι στον Άγιο Δομέτιο έβγαλε και πάλι τραπεζάκια έξω για τη νέα σεζόν

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2017

Οι αυλές επιστρέφουν, τραπεζάκια βγαίνουν και πάλι έξω και η πόλη αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει σε ρυθμούς καλοκαιριού. Ένα ακόμα εποχιακό μαγαζί, η ταβέρνα "Οδόφραγμα" την οποία γνωρίσαμε πέρσι όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομέτιο. Η ταβέρνα Οδόφραγμα άνοιξε ξανά την αυλή της την περασμένη εβδομάδα για να μας συντροφεύσει τους μήνες του καλοκαιριού. 

Η ταβέρνα επέστρεψε ανανεωμένη, με ανακαινισμένους χώρους, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, με φρεσκαρισμένο μενού και προσθήκη platter για χορτοφάγους. 

Θα την βρεις ακριβώς πίσω από το λυόμενο σπιτάκι της Αστυνομίας του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου -ανάμεσα στα ψηλά κυπαρίσσια που φυτεύτηκαν κατά μήκος του δρόμου από τότε που άνοιξε η δίοδος και δίπλα στα θεόρατα πεύκα που προϋπήρχαν προτού γίνει η περιοχή μια σιωπηλή συνοικία.

Εδώ θα φας πιατέλες κρατικών, είδη σχάρας, καλοψημένα και πεντανόστιμα, κεφαλάκι αλλά και λαχταριστό οφτό ψημένο στους φούρνους του μαγαζιού. Μία πολύ καλή επιλογή αν αναζητάς απάχικη και δροσερή αυλή με καλό φαγητό. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close