Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2017
Με πλούσιο πρόγραμμα, θα εορτάσει και φέτος ο Δήμος Αγίας Νάπας τις τετραήμερες εκδηλώσεις της Γιορτής του Κατακλυσμού/Ψαριού & Φεστιβάλ Νερού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Γραφικό Λιμανάκι της πόλης, από την Παρασκευή 02 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου και αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων ντόπιων και ξένων επισκεπτών.
Στόχος του Δήμου μέσω της μεγάλης αυτής Λαϊκής Γιορτής είναι η προβολή και η διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας.
Στο ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι μεγάλες συναυλίες των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μπάμπη Στόκα (Σάββατο 03/06) και Αντύπα (Κυριακή 04/06), και του Μουσικού Σχήματος του Πολιτιστικού Ομίλου ''Κάβο Γκρέκο'' Αγίας Νάπας (Δευτέρα 05/06) χορούς από το Χορευτικό ΄Ομιλο Δήμου Αγίας Νάπας και τον Σύλλογο Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες» (Σάββατο 03/06) καθώς επίσης, τσιαττιστά και ερωτικά τραγούδια από τους Λαϊκούς μας ποιητές (Δευτέρα 05/06).
Στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας θα διεξαχθούν Fly Board Show με τους Exclusive Cyprus Distributor, Παγκύπριοι Αγώνες Θαλάσσιου Τζετ Σκι και το Φεστιβάλ Νερού (Δευτέρα 05/06, η ώρα 10.00πμ). Επίσης, στο πλαίσιο της γιορτής του Ψαριού, (03-05/06) θα προσφέρονται στους θαμώνες ψαρομεζέδες που θα ετοιμάσουν οι ψαροταβέρνες της γύρω περιοχής και θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση Φωτογραφίας και ειδών αλιείας. Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Θεια Λειτουργία όπου μετά το πέρας της Ιερείς και πιστοί θα επιβιβαστούν σε ψαρόβαρκες όπου ανοικτά του λιμανιού θα γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων.
Σημειώνεται επίσης ότι την Κυριακή 4 Ιουνίου γύρω στις 8.30μ.μ θα γίνει η Β' και τελική φάση Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Αγίας Νάπας και του Δήμου Σερρών. Στην τελετή θα παραστεί επίσημη αποστολή του Δήμου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη, τον Αντιδήμαρχο, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες».
Σχετικά

Μίλτος Πασχαλίδης: Ακόμα μία συναυλία για τα 30 χρόνια του στη δισκογραφία
Επιστρέφει στη Λευκωσία τον Σεπτέμβρη

Sold out οι 4 συναυλίες Νταλάρα – Παπακωνσταντίνου στην Κύπρο
Η πολυαναμενόμενη μουσική τους συνάντηση επιστρέφει μετά από 34 χρόνια

Aναβάλλεται η συναυλία με τους Νίκο Μακρόπουλο και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου
Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου στο Παραλίμνι

Music Element: Επιστρέφει τον Δεκαπενταύγουστο με έναν διάσημο καλλιτέχνη
H Παραλία Αγίας Τριάδας γεμίζει ξανά με ρυθμό, μουσική και πλήθος

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου
Έρχεται να τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια με τη χαρακτηριστική και βελούδινη χροιά της

Το θρυλικό συγκρότημα IL DIVO μάγεψε το κοινό στη Λεμεσό [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Το κοινό απόλαυσε μια μαγευτική βραδιά, με αξέχαστες ερμηνείες

Loreen και Craig David: Δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο
Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νύχτα γεμάτη παγκόσμιες επιτυχίες

Ο Στέφανος Πελεκανής και το 8μελές του σχήμα στη μεγάλη πολιτιστική βραδιά “ΜΑΡΙΝΙΑ 2025”
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό και κλήρωση δώρων

Ο Άκης Δείξιμος έρχεται στην Ορόκλινη για ένα αξέχαστο λαϊκό γλέντι
Το πανηγύρι του χωριού γίνεται διήμερο και γεμίζει τραγούδι, χορό και παραδοσιακές γεύσεις

Niklas Liepe, τι σημαίνει να είσαι ένας από τους καλύτερους βιολιστές στον κόσμο;
Με αφορμή την εμφάνισή του στο Minthis Music Festival, μας μιλά αποκλειστικά για τη διαδρομή του, τις καλλιτεχνικές του αναζητήσεις και το όραμά του για το μέλλον της μουσικής.

Εξασφάλισε τα εισιτήριά σου για τη μεγάλη συναυλία των Πυξ Λαξ στην Κύπρο
Αναμένουμε την ανακοίνωση για τη δεύτερη εμφάνισή τους

Άννα Βίσση: Η «απόλυτη» μόλις κυκλοφόρησε το video clip του νέου της hit
Το Sandre κάνει ήδη χαμό με μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας