Eating News , Εστιατόρια

Μία πανδαισία Asian fusion κουζίνας στον Πρωταρά

Το εστιατόριο Akai επέστρεψε για τη νέα σεζόν με ανανεωμένο μενού και a la minute διάθεση

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2017

Akai, στα ιαπωνικά, πάει να πει 'κόκκινο'. Το σήμα κατατεθέν, μα και το χρώμα του ασιατικού πολιτισμού, αλλά και το πρώτο χρώμα που θα αντικρίσεις στη μινιμαλιστική αυτοκρατορία του λευκόχρωμου ντιζαϊνάτου εστιατορίου που έκανε πέρσι την εμφάνισή του.


Ένα casual dining Vs gourmet, πανασιατικό εστιατόριο επί του κυκλικού κόμβου στην περιοχή Κάππαρη στον Πρωταρά (δίπλα στο φούρνο Ζορπά) που σε προτρέπει να εφοδιαστείς από το σταντ της εισόδου με το έντυπο-οδηγό των προσφερόμενων γαστριμαργικών εκπλήξεων.

Το εστιατόριο άνοιξε και πάλι για την καινούργια σεζόν με ανανεωμένο μενού και διάθεση a la minute, mπροσφέροντάς σου στο λεπτό και γρήγορα αγαπημένες πανασιατικές γεύσεις.

Εδώ θα τσιμπήσεις tuna & salmon sashimi, Τuna Tataki με ponzu sauce, αλλά και μια πανδαισία από καλοφτιαγμένα nigiri και uramaki, όπως το Crunchy Philadelphia και Cruncy Ebi και οπωσδήποτε μια εξάδα από τα θρυλικά Akai Unagi, Rainbow και Chicken toffee.


Οι λάτρεις των σαλατών θα βρουν τον παράδεισό τους, επιλέγοντας την Crab and prawn salad ή την ολόδροση tamago and chicken salad, ενώ το vegie roll, το χορτοφαγικό ρολό με γέμιση καραμελωμένο tofu και λαχανικά και επικάλυψη μανιτάρια shitake και gozi berries, θα υπερβεί κάθε σου προσδοκία.

Οι wok and teppanyaki chefs θα αποδεικνύουν έμπρακτα και ενώπιόν σου, τις μαγειρικές τους ικανότητες, ετοιμάζοντάς σου πέραν των 18 ζεστών, καθαρά αυθεντικών, ιαπωνικών, κινεζικών, ινδικών και thai συνταγών, τις οποίες θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις à la minute.

Βάλε οπωσδήποτε στα υπόψη την απίστευτα value for money, ανώτατης ποιότητας crispy duck μαζί με πιτούλες και λαχανικά, τα takoyaki, μα οπωσδήποτε το αιθέριο chicken mandarin, το satay style pork και εγγυημένα τα Noodles Lo Mein, όλα τους σερβιρισμένα μέσα σε ποιοτικές συσκευασίες, μαζί με ρύζι ή noodles.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close