Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη της Στασικράτους έχει σήμα την κουκουβάγια

Ένα bistro-bar κάνει την εμφάνισή του στηΛευκωσία και υπόσχεται γευστικές περιπέτειες σε chillout ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2017

Το new entry της πρωτεύουσας που προσγειώθηκε στη στοά μεταξύ των οδών Στασικράτους-Μακαρίου είναι ένα στυλάτο bistro-bar μεchillout ατμόσφαιρα και έχει σήμα του τη σοφή κουκουβάγια από την οποία πήρε και το όνομά του «Koukouvaya».

Η δια χειρός διακόσμηση designed by Χάρη Κωνσταντίνου, η custom made επίπλωση και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το ακατέργαστο στυλ και ο σύγχρονος industrial σχεδιασμός, στον οποίο φαίνονται όλα τα δομικά υλικά, το επιβλητικό μπαρ κατασκευασμένο από μαύρο γρανίτη και ξύλο και η κομψή διακόσμηση από βιβλία, κρασιά, κατάλληλο φωτισμό και μουσική, δημιουργούν μια χαλαρή και glamour διάθεση που κορυφώνεται με το αυστηρά δομημένο μενού.

Ιταλικά πιάτα και wise cocktails γαρνιρισμένα από τους πιο έμπειρους chef και barmen της Κουκουβάγιας.

Γιατί Κουκουβάγια;
Ο συμβολισμός προέρχεται από την αρχαιότητα καθώς η κουκουβάγια αποτελούσε το έμβλημα της θεάς Αθηνάς , ήταν ο φύλακας της νύχτας αλλά ταυτόχρονα σύμβολο ευφυίας, πλούτου, σοφίας και σύνεσης. Η κουκουβάγια είναι το ιδανικότερο σύμβολο για το μαγαζί αφού προσφέρεται για εταιρικά events , private meetings, παρουσιάσεις , φωτογραφήσεις , networking και co-working (κατόπιν συνεννόησης).

Το νέο bistro-bar της Λευκωσίας που θα προσφέρει τροφή για σκέψη σε όλους τους culture lovers, διανοούμενους και μη, θα διοργανώνει τακτικά jazz nights, music events , inspirational και pop- up stores , με γνωστούς designers και καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Koukouvaya ανοίγει τα φτερά της πριν το τέλος Ιουνίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close