Eating News , Εστιατόρια

Σουβλάκι, μαγειρευτά και live μουσικές στην καρδιά της Έγκωμης

Νόστιμο σουβλάκι και μαγειρευτά σε ένα μικρό μαγαζάκι στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2017

Ένα μικρό μαγαζάκι στην καρδιά της Έγκωμης, στην οδό της 25ης Μαρτίου σου φτιάνει μοναδικό σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, -κυπριακό και ελληνικό- μυρωδάτο γιαουρτλού, ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, χαλούμι μπέργκερ, μπριζόλα jumbo, παϊδάκια, σεφταλιές χοιρινές, κοτόπουλου και χαλουμιού και πλούσιο mix grill.

Το Souvlaki.cy του Αντώνη Σαράλη, είναι ανοιχτό και μεσημέρι και βράδυ. Εδώ θα πας τις καθημερινές τα μεσημέρια για νόστιμα μαγειρευτά με το μενού να ανανεώνεται περιλαμβάνοντας κάθε μέρα διαφορετικά νόστιμα πιάτα. Δοκίμασε από γευστική γαριδομακαρονάδα μέχρι κανελόνια και από ρεβίθια με πορτοκάλι μέχρι τσιπούρα στα κάρβουνα. Η γκάμα των πιάτων ικανοποιεί κάθε γευστικό σου γούστο!

Το Souvlaki.cy έβγαλε και αυτό με τη σειρά του τραπεζάκι έξω και μας περιμένει για όμορφες καλοκαιρινές νύχτες με τα νόστιμά του πιάτα. Πάρε την παρέα σου και κάθισε στα τραπέζια του έξω μαζί με ουζάκι και μπίρα και συνόδευσέ τα με τους γευστικούς ουζομεζέδες και μπιρομεζέδες που σου ετοιμάζει με μεράκι το μαγαζί.

Μάθε ακόμη πως Σάββατο και Κυριακή, ο Αντώνης Σάραλης και η παρέα του θα σου φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση με τις μουσικές και τα τραγούδια τους ζωντανά στο μαγαζί.

Το Souvlaki.cy διαθέτει υπηρεσία delivery & take away. Για παραγγελίες μέχρι τις 18.00 σου κάνει 20% έκπτωση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close