Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2017
Αν είσαι από εκείνους που δεν γνωρίζουν τo Estrella, είτε από τη Θεσσαλονίκη είτε από την Αθήνα, έφτασε η ώρα να το μάθεις πολύ καλά, διότι φέτος το καλοκαίρι, δύο τέτοια μαγαζιά ανοίγουν και στην Κύπρο, ένα Λεμεσό και ένα Λευκωσία. Το Check In Cyprus γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες.
International μπουγατσάν
Το Estrella έχει χαρακτηριστεί ως το πιο international μαγαζί της Θεσσαλονίκης το οποίο από τον περασμένο Οκτώβριο περίπου στήνει (κυριολεκτικά) στην ουρά του και τους Αθηναίους για ένα και μόνο μπουγατσάν. Το "μπουγατσάν", είναι μία δική τους πατέντα/ανακάλυψη θα μπορούσαμε να πούμε.
Πρόκειται για το γνωστό μας κρουασάν, έχει γέμιση από κρέμα μπουγάτσας και είναι πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Αυτή η λιχουδιά έγινε viral στο διαδίκτυο και έκανε το θεσσαλονικιώτικο εστιατόριο Estrella διάσημο παγκοσμίως, με κορυφαία Μέσα Ενημέρωσης να το αποθεώνουν-μεταξύ αυτών οι New York Times και το National Geographic.
Estrella σε Λεμεσό και Λευκωσία. Πού και πότε;
Μέχρι τώρα βλέπαμε τις φωτογραφίες του στο Facebook ή τις φωτογραφίες φίλων μας που ταξίδευαν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και το λιγουρευόμασταν από μακριά. Από αυτό το καλοκαίρι θα το απολαμβάνουμε και στην Κύπρο.
Την είδηση για την άφιξη του Estrella της έμαθες πρώτα από το Check In Cyprus και αποκλειστικά θα μάθεις πότε και πού θα ανοίξουν τα δύο καινούργια μαγαζιά στην Κύπρο. Οι υπογραφές έπεσαν πολύ πρόσφατα ενώ η αναζήτηση μαγαζιού πήρε αρκετό χρόνο και σκέψη, ιδιαίτερα στη Λεμεσό.
H ιδιοκτησία της Λεμεσού διαφέρει από αυτή της Λευκωσίας ενώ πρόσφατα η Estrella άνοιξε και στα Χανιά.
Η Estrella αναμένεται λοιπόν να ανοίξει στη Λεμεσό τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου στη περιοχή του 'Εναέριου' ενώ στη Λευκωσία θα ανοίξει στα τέλη Αυγούστου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, την Θεμιστοκλή Δέρβη. Η Estrella Λευκωσίας θα βρίσκεται στο γωνιακό κατάστημα, στη συμβολή των Θεμιστοκλή Δέρβη και Φλωρίνης 11, στο Building City Forum.
Σχετικά

Φάγαμε τρομερό gelato σε δημοφιλή μπιραρία του Πρωταρά
Η νέα προσθήκη στο μενού της gastropub του Πρωταρά, κάνει θόρυβο

Δύο μοναδικά εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα της Αγίας Νάπας, που αξίζει να ανακαλύψεις το φετινό καλοκαίρι
Από τη χαλαρή πολυτέλεια του Vala Beach Club μέχρι την υψηλή κουζίνα και τα δημιουργικά cocktails του Glasshouse Lounge Restaurant, εδώ θα ζήσεις εμπειρίες που συνδυάζουν θάλασσα, γεύση και στυλ

Ο Αντρέας φτιάχνει την Kreppa που έχει ξετρελάνει τους Λεμεσιανούς και όχι μόνο
Το ολοκαίνουριο, μοντέρνο truck της πόλης, φτιάχνει την καλύτερη -ίσως- κρέπα που έχει φάει μέχρι σήμερα

Taste Atlas: Μια ελληνική πόλη στις 100 καλύτερες για φαγητό στον κόσμο
Ωστόσο, δεν είναι ψηλά στη λίστα καθώς δεν μπήκε ούτε στις 50 καλύτερες πόλεις - Διαθέτει «μοναδικά παραδοσιακά εστιατόρια»

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο - Στη λίστα και η κυπριακή
«Πού να πάμε για καλοκαιρινές διακοπές; Κάπου με το καλύτερο φαγητό, φυσικά!» γράφει το Taste Atlas

Ένα από τα αρχαιότερα στέκια της Λευκωσίας για οφτό, επιστρέφει
Επαναλειτουργεί σήμερα, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα

Τις Παρασκευές του Ιούλη πάμε για Smash burger με θέα στη νέα ταβέρνα του Καλοπαναγιώτη
Smash Fridays στη Μωροκανέλλα στον Καλοπαναγιώτη – Smash burgers με θέα την κοιλάδα της Μαραθάσας

1+1 προσφορά στο ολοκαίνουργιο ρόφημα της αλυσίδας Starbucks
Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με τον πιο δροσερό τρόπο

Ένα ζευγάρι Κυπρίων στην κορυφή των «φισιάτικων» στη Μεγάλη Βρετανία
Ένα ζευγάρι Κυπρίων βρέθηκε στην κορυφή των «φισιάτικων» (fish and chips) της Βρετανίας

Το beach bar/restaurant της Λεμεσού που μεταμορφώθηκε κι έγινε κούκλα!
Ναι, το Plage άλλαξε… και του πάει!

Το νέο κατάστημα Starbucks στη Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του!
Η εμπειρία Starbucks, τώρα και στη Σταυρού – σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και φιλοξενίας.

Προς πώληση ένα από τα πιο διάσημα ταβερνάκια-στέκια της Λευκωσίας
Μία από τις πιο όμορφες αυλές της Λευκωσίας, κατέβασε ρολά