Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μάθαμε πού και πότε ανοίγει η Estrella σε Λεμεσό και Λευκωσία

To γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας που σερβίρει το πιο διάσημο brunch στην Ελλάδα, έφτασε και στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2017

Αν είσαι από εκείνους που δεν γνωρίζουν τo Estrella, είτε από τη Θεσσαλονίκη είτε από την Αθήνα, έφτασε η ώρα να το μάθεις πολύ καλά, διότι φέτος το καλοκαίρι, δύο τέτοια μαγαζιά ανοίγουν και στην Κύπρο, ένα Λεμεσό και ένα Λευκωσία. Το Check In Cyprus γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες.

International μπουγατσάν
Το Estrella έχει χαρακτηριστεί ως το πιο international μαγαζί της Θεσσαλονίκης το οποίο από τον περασμένο Οκτώβριο περίπου στήνει (κυριολεκτικά) στην ουρά του και τους Αθηναίους για ένα και μόνο μπουγατσάν. Το "μπουγατσάν", είναι μία δική τους πατέντα/ανακάλυψη θα μπορούσαμε να πούμε.

Πρόκειται για το γνωστό μας κρουασάν, έχει γέμιση από κρέμα μπουγάτσας και είναι πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Αυτή η λιχουδιά έγινε viral στο διαδίκτυο και έκανε το θεσσαλονικιώτικο εστιατόριο Estrella διάσημο παγκοσμίως, με κορυφαία Μέσα Ενημέρωσης να το αποθεώνουν-μεταξύ αυτών οι New York Times και το National Geographic.

Estrella σε Λεμεσό και Λευκωσία. Πού και πότε;
Μέχρι τώρα βλέπαμε τις φωτογραφίες του στο Facebook ή τις φωτογραφίες φίλων μας που ταξίδευαν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και το λιγουρευόμασταν από μακριά. Από αυτό το καλοκαίρι θα το απολαμβάνουμε και στην Κύπρο.

Την είδηση για την άφιξη του Estrella της έμαθες πρώτα από το Check In Cyprus και αποκλειστικά θα μάθεις πότε και πού θα ανοίξουν τα δύο καινούργια μαγαζιά στην Κύπρο. Οι υπογραφές έπεσαν πολύ πρόσφατα ενώ η αναζήτηση μαγαζιού πήρε αρκετό χρόνο και σκέψη, ιδιαίτερα στη Λεμεσό.

H ιδιοκτησία της Λεμεσού διαφέρει από αυτή της Λευκωσίας ενώ πρόσφατα η Estrella άνοιξε και στα Χανιά.

Η Estrella αναμένεται λοιπόν να ανοίξει στη Λεμεσό τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου στη περιοχή του 'Εναέριου' ενώ στη Λευκωσία θα ανοίξει στα τέλη Αυγούστου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, την Θεμιστοκλή Δέρβη. Η Estrella Λευκωσίας θα βρίσκεται στο γωνιακό κατάστημα, στη συμβολή των Θεμιστοκλή Δέρβη και Φλωρίνης 11, στο Building City Forum.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close