Eating News , Εστιατόρια

Αυτός είναι ο νέος χώρος για "Το Κουλτουριάρικο"

Το αγαπημένο και βραβευμένο ταβερνάκι μετακόμισε από το Γούρι και το Check In σου μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από το νέο του χώρο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2017

Μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά και εμείς εδώ στο Time ενθουσιαστήκαμε όταν το ανακαλύψαμε πριν από μερικά χρόνια όταν πρωτολειτούργησε. Το ταβερνάκι ‘Το Κουλτουριάρικο’ είναι η περίπτωση εκείνη του μαγαζιού που εξαιτίας έκανε ξανά γνωστό το χωριό στο οποίο βρίσκεται.

Το Κουλτουριάρικο έφερε ξανά στο προσκήνιο ένα μικρό χωριουδάκι της επαρχίας Λευκωσίας, το Γούρρι το οποίο έγινε ξαφνικά trend και κάθε σαββατοκύριακο έσφυζε ξανά από ζωή από τους επισκέπτες του Κουτλουριάρικου.

Το αγαπημένο μας Κουλτουριάρικο κατάφερε στα Check In Eating Awards 2016 να κερδίσει το βραβείο στην κατηγορία ‘Ταβέρνα’ και μέσω αυτού να το γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος. Ο υπέροχος μεζές του, τα εξαιρετικά μακαρόνια του φούρνου στο πήλινο, οι σεφταλιές, τα κρεατικά του, τα πεντανόστιμα κουπέπια και οι κεφτέδες του αλλά και η καλή εξυπηρέτηση θα σου μείνουν αξέχαστα.

Το Κουτλουριάρικο μετακόμισε σε ένα μεγαλύτερο χώρο στη Μοσφιλωτή, πολύ πιο κοντά στη Λευκωσία. Θα το βρεις κοντά στον κυκλικό κόμβο της Μοσφιλωτής και  στεγάζεται στο παλιό εστιατόριο ‘Η ξεκούραση’ διατηρώντας την ίδια ποιότητα και νοστιμιά στα πιάτα, τον καταπληκτικό μεζέ του αλλά και τις τιμές. Ο νέος χώρος, είναι μεγαλύτερος, διατηρεί πολλά στοιχεία του προηγούμενου μαγαζιού με εργαλεία της κυπριακής υπαίθρου και εργατιάς να κοσμούν τους τοίχους του.

Κάθε Παρασκευή θα σε διασκεδάσει με ζωντανή μουσική. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close