Μουσική , Συναυλίες & Events

UnityFest: Ένα μουσικό φεστιβάλ ενώνει την Κύπρο

Tο Unity Festαξιοποιώντας τη δύναμη της μουσικής επιδιώκει να φέρει κοντά τις δύο κοινότητες για να εργαστούν μαζί για την ειρήνη

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2017

Το Unity Fest συνδιοργανώνεται από τη Δικοινοτική Πρωτοβουλία για Ειρήνη-Ενωμένη Κύπρο, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Υποστηρίζεται από το Σπίτι της Συνεργασίας, την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, την Πρεσβεία των ΗΠΑ, την Πρεσβεία της Σουηδίας και το Κέντρο Νεολαίας της Αμμοχώστου (MAGEM Famagusta Youth Center). Χορηγοί της εκδήλωσης ο Οργανισμός Νεολαίας, η Synergia media, τα μουσικά καταστήματα C.G Georgallis και τη Golden Insurance.

Το Unity Fest στοχεύει να φέρει μαζί την κυπριακή νεολαία και από τις δύο κοινότητες, αξιοποιώντας τη δύναμη της μουσικής για την καλλιέργεια κουλτούρας ειρήνης στην Κύπρο.

Στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου στην περιοχή της τάφρου του Ξενοδοχείου Λήδρα Πάλας έχουν επιλεγεί από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής για να παρουσιαστούν στο Unity Fest μουσικά συγκροτήματα και από τις δύο κοινότητες της Κύπρου.

Οι μπάντες που συμμετέχουν είναι:
Katakathia (Κατακάθια) - Λεμεσός
George Sidiropoulos (Γιωργος Σιδηρόπουλος) - Λευκωσία
Limestone - Λευκωσία
Stonus - Λευκωσία
Swinging Souls - Πάφος
Bunfyah - Αμμόχωστος

Οι Gadjo Dilo και ο Fikri Karayel θα λάβουν μέρος στο Unity Fest ως προσκεκλημένοι καλλιτέχνες.

Τα συγκροτήματα έχουν επιλεγεί μέσα από μια ανοικτή διαδικασία καλέσματος για υποβολή αιτήσεως συμμετοχής. Η επιλογή των έξι συγκροτημάτων που είχαν αιτηθεί συμμετοχή βασίστηκε στην πρωτοτυπία τους, την ελκυστικότητα του ρεπερτορίου τους και στην αγαστή προσήλωση τους στη μουσική και το σχεδιασμό του Φεστιβάλ.

Μάθε περισσότερα για το Unity Fest εδώ

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close