Μουσική , Συναυλίες & Events

Ένα μεγάλο beach party για τους φίλους της μουσικής reggae

Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στη μαγική τοποθεσία του Ithaki Beach Bar στη Μονή Λεμεσού και διοργανώνεται από τοJah Star Soundsystem

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2017

Με αγάπη για τη μουσική και την κουλτούρα της reggae, το ‘Jah Star Soundsystem’ διοργανώνει reggae πάρτυ το Σάββατο 15 Ιουλίου, στη περιοχή Μονή στη Λεμεσό. Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στη μαγική τοποθεσία του ‘Ithaki Beach Bar’, λίγο πιο έξω από τη πόλη της Λεμεσού δίπλα από το κύμα. Στο χώρο θα διατίθεται φαγητό από το ‘The Food Garden’ με πεντανόστιμες veggie, vegan και raw νοστιμιές.

Σε συνδυασμό με την ελκυστική τοποθεσία του ‘Ithaki Beach Bar’, το ‘Jah Star Soundsystem’ θα σας προσφέρει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία. Με μουσική από μια μεγάλη συλλογή από βινύλια με Roots Reggae και DUB ήχους, τόσο για τους λάτρεις του είδους αλλά και για όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί.

Το ‘Jah Star Soundsystem’ έχει ως έδρα τη Λεμεσό και είναι ενεργό από το 2013 με το δικό του χειροποίητο ηχοσύστημα. Σκοπός του είναι η προώθηση της reggae μουσικής μέσα από τον ανθρώπινο, συλλογικό και αισιόδοξό παλμό της κουλτούρας των Τζαμαϊκανών soundsystem. Η κουλτούρα των soundsystem αλλά και τα soundsystem events είναι διαδεδομένα σε όλο το κόσμο, όσοι δεν έχετε παρευρεθεί ποτέ σε κάτι παρόμοιο (πόσο μάλλον δίπλα απο τη θάλασσα) σπεύσατε να το ζήσετε!

Όπως συνηθίζεται να λενε στη reggae σκηνή - "All people welcome".

'Εναρξη: 18:00 μέχρι αργά
Είσοδος: 5 Euρώ
Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Jah Star Soundsystem στο Facebook

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close