Eating News , Εστιατόρια

Αυθεντικό ιταλικό παγωτό, σε γεύσεις που θα σε ενθουσιάσουν

Οι πιο εμπνευσμένες καλοκαιρινές δημιουργίες φέτος στην Πανδώρα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2017

Μία νότα ή μάλλον πολλές νότες δροσιάς στο φετινό ζεστό καλοκαίρι χαρίζουν και φέτος τα Αρτοζαχαροπλαστεία ‘’Πανδώρα’’, με γεύσεις που μπορούν να ενθουσιάσουν τους λάτρεις του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού.

Με την 25χρονη εμπειρία τους, με βάση πάντα τα αγνά ντόπια προϊόντα και την εξειδικευμένη γνώση για το παγωτό, δημιούργησαν και φέτος παγωτό Gelato, λαχταριστά ατομικά και οικογενειακά γλυκά παγωτού, εμπνευσμένα νόστιμα παγωτίνια και παγωτά Sorbet για να καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους, διά χειρός του ίδιου του ιδιοκτήτη.

Πάρε σημειώσεις για το τι θα βρεις στην Πανδώρα:

Νέες παγωτο-γεύσεις!
Παραμένοντας πιστοί στην ποιότητα αλλά και σε συνδυασμό με πολλή φαντασία, προσφέρουν και φέτος τις γεύσεις που αγάπησε ο καταναλωτής καθώς και 3 νέες Gelato-επιλογές, με λαχταριστή σοκολάτα Gianduja, την ανάρπαστη σοκολάτα Toblerone και γεύση Waffles Wafers με βανίλια και κομμάτια τραγανής γκοφρέτας.  

 

Άραγε τι υπάρχει φέτος σε Gelato;
Στο Gelato, το βασιλιά των παγωτών, η Πανδώρα προσφέρει φέτος πάνω από 25 γεύσεις, που μέρα με την μέρα αυξάνονται και μας εκπλήσσουν όλο και περισσότερο. Έτσι, μπορούμε να απολαύσεουμε βελούδινη βανίλια, παγωτό με κομμάτια του λαχταριστού μπισκότου Oreo, το δημοφιλές Pino Pinguino με βανίλια με κομμάτια σοκολάτας, παγωτό με άρωμα και γεύση μαστίχας, το ανεπανάληπτο Cheesecake ice-cream, φράουλα και άλλα.  

Ξεχωρίζει επίσης η γεύση pistachio με ολόφρεσκα ντόπια χαλεπιανά, όπου ο καταναλωτής μπορεί να ξεχωρίσει την υψηλή ποιότητα υλικών όχι μόνο από το χρώμα αλλά και από τη γεύση, που λιώνει στο στόμα και ελευθερώνει όλα τα αρώματά του!

 

Τι άλλο θέλεις να ξέρεις για το χειροποίητο παγωτό Gelato Πανδώρα;
Το χειροποίητο παγωτό Gelato αυθεντικής Ιταλικής συνταγής, παρασκευάζεται καθημερινά στο εργαστήριο Πανδώρα, μόνο με φρέσκο ντόπιο γάλα από τις πιο αγνές πρώτες ύλες, χωρίς καθόλου σκόνη, συντηρητικά ή αυγά. Είναι χαμηλότερο σε λιπαρά από τα συνηθισμένα παγωτά με γάλα, και προσφέρει μεγάλη απόλαυση χάρη στην κρεμώδη γεύση του.

Από πολλούς θεωρείται ο βασιλιάς των παγωτών., αφού λιώνει πιο γρήγορα στο στόμα χωρίς να αφήνει την αίσθηση του παγώματος, χαρίζοντας έτσι μια πλούσια κρεμώδη απόλαυση.

 

Μπορούμε να απολαύσουμε και παγωτό Sorbet;
Είναι από τα πιο αγαπητά καλοκαιρινά επιδόρπια που ετοιμάζεται στα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα με τα πιο φρέσκα φρούτα, χωρίς καθόλου γάλα και χωρίς λιπαρά… αλλά με πολύ μεράκι! Μια πιο υγιεινή επιλογή, ιδικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, μπορούν να γίνουν η… πιο δροσερή συντροφιά σας.

Για τους λάτρεις του γνήσιου  sorbet παγωτού, τα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα έχουν να προτείνουν δροσιστικό παγωτό φράουλας, αρωματικό παγωτό λεμόνι, το εξωτικό παγωτό μάνγκο και … γνήσια μαύρη σοκολάτα υγείας. 

 

Γνήσια μαύρη σοκολάτα υγείας Sorbet… γίνεται;
Ναι! Όσοι αγαπούν τη γνήσια μαύρη σοκολάτα, μπορούν να απολαύσουν και πάλι φέτος την πιο… μαύρη σοκολάτα, που φτιάχνεται χωρίς γάλα, με την πιο πλούσια σοκολατένια γεύση, συνδυάζοντας την απόλαυση με τα αντιοξειδωτικά οφέλη της.

 

Παγωτίνια.. το πιο εύκολο κέρασμα για τα παιδιά και τους καλεσμένους μας…
Εντυπωσιάστε τα μικρά παιδιά αλλά ακόμα και τους καλεσμένους σας με τα πιο παιχνιδιάρικα, γευστικά και δροσερά παγωτίνια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να καταπλήξετε και να ευχαριστήσετε αυτούς που αγαπάτε!

 

Πάτε επίσκεψη; Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τα παγωτο-γλυκά Πανδώρα!
Ποιος θα έλεγε όχι στο γλυκό-παγωτό OREO, με βάση μπισκότο, γέμιση παγωτό Gelato πασπαλισμένο με ολόκληρα κομμάτια μπισκότου OREO; Μπορείτε επίσης να βρείτε γλυκό κανταΐφι με παγωτό, γλυκό αμαρένα με σιροπιαστή καρυδόπιτα και φρούτα του δάσους, γλυκό παγωτο-μπισκοτίνο με τα πιο φρέσκα και νόστιμα μπισκότα, γλυκό Cheesecake παγωτό με κρεμώδες τυρί με ονειρεμένο σιρόπι κεράσι… Και αυτά είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις της Πανδώρα!

 

Light επιλογές με Stevia για… Grande απόλαυση! Απολαύστε τα χωρίς φόβο… αλλά με πάθος
Παράλληλα, για όλους αυτούς που προτιμούν κάτι πιο υγιεινό και χωρίς ζάχαρη, τα Αρτοζαχαροπλαστεία προσφέρουν τις γεύσεις φουντούκι, Light σοκολάτα και φρούτα του δάσους με το φυτικό γλυκαντικό στέβια, για να απολαύσουν το παγωτό χωρίς τύψεις και ενοχές.

Έτσι, με τις νέες αυτές προσθήκες στο ήδη πλούσιο μενού, το σύνολο των γευστικών παγωτο-επιλογών αυξάνεται στις 30+ γεύσεις. Παρασκευάζονται καθημερινά, έχοντας σαν βάση τις αγνές πρώτες ύλες και αυθεντικό φρέσκο ντόπιο γάλα, χωρίς σκόνη γάλακτος ή συντηρητικά, συνδυάζοντας την ποιότητα με την απόλαυση.

TIP: Το Gelato φυλάσσεται στο πίσω μέρους του θαλάμου, όπου η θερμοκρασία είναι πιο ψηλή, για να διατηρεί την κρεμώδη υφή του. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close