Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε το μοναδικό -ίσως- μαγαζί που σερβίρει signature cocktail με καφέ

Κάτι που ίσως δεν θα δοκιμάσεις πουθενά αλλού στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2017

Τo cold brew coffee ή ελληνιστί ο καφές κρύας εκχύλισης, είναι ένας τρόπος παρασκευής κρύου καφέ που έχει αρχίσει να διαδίδεται όλο και περισσότερο τελευταία.

Είναι η νέα τάση στον κρύο καφέ και σε περίπτωση που δεν το έχεις ακόμα δοκιμάσει -πράγμα που αποκλείεται-, πήγαινε σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Coffeehouse.

Γιατί εκεί, θα αναρωτιέσαι. Γιατί στην Coffeehouse, την πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, στελεχωμένη από άτομα που αγαπούν τον καλό καφέ με 20 χρόνια εμπειρία στη διεθνή αγορά, πρωταγωνιστής είναι ο καφές!

Επιλέγουν την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ, εκπαιδεύουν άριστα τους barista τους, ώστε στον πελάτη να φτάνει πάντα το τέλειο ρόφημα καφέ, είτε αυτό είναι Espresso, Freddo Cappuccino ή ακόμα ο εκλεκτός cold brew καφές τους.

Ο αγαπημένους εκλεκτός καφές Cold Brew της Coffeehouse, λοιπόν, ήταν και αυτός που τους ενέπνευσε ώστε να δημιουργήσουν κάτι εντελώς πρωτοποριακό και καινοτόμο!

Κάτι που ίσως δεν θα δοκιμάσεις πουθενά αλλού στην Κύπρο...

Signature cocktail με βάση τον καφέ, όπως το Cold Brew Margarita και το Cold Brew Mojito φτιαγμένα από τον Mixologist της Coffeehouse.

Αυτά τα 2 εκπληκτικά κοκτέιλ μπορείς να τα απολαύσεις μόνο στο ολοκαίνουργιο μαγαζί της αλυσίδας, το 8ο κατά σειρά μέλος της, που λειτούργησε μόλις πριν από μερικές εβδομάδας στη Σπύρου Κυπριανού (συγκεκριμένα στην οδό Γ. Κρανιδιώτη και Πάργας 9), που είναι και το το πιο μεγάλο σε μέγεθος και η ναυαρχίδα της αλυσίδας.

Αν λοιπόν είσαι λάτρης και του καλού καφέ και των κοκτέιλ, τώρα μπορείς να τα απολαύσεις ταυτόχρονα, σε ένα μοναδικό ποτό!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close