Μουσική , Συναυλίες & Events

Έρχεται ένα δωδεκάωρο καλοκαιρινό πάρτυ με Dubstep, Drum & Bass μουσική

Οι DDC μαζί με εκλεκτούς καλεσμένουςθα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2017

Στο νησί περι του 2015, οι εκδηλώσεις με drum n bass και  dubstep ήταν λιγοστές ως ανύπαρκτες, γι’ αυτό ο Thomas (Tommy) που λάτρευε τα συγκεκριμένα είδη μουσικής,  από την Πολωνία και τώρα στη Λεμεσό, αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook, την dubstep & drum n bass Cyprus official  συν. DDC.

Η σελίδα έχει στόχο να γνωρίζει τους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους μουσικής μεταξύ τους και τελικά να δημιουργήσει εκδηλώσεις και να προσελκύσει τους fans των 2 ειδών για την προώθηση και εξάπλωση αυτής της ακουστικής απόλαυσης.

Όταν ο Τommy γνώρισε τον Harry (Slack DJ) από Το Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα Λεμεσό, ο οποίος έχει τεράστια και επιτυχημένη διεθνή καριέρα ως dj και promoter της drum n bass, διοργάνωσαν το πρώτο event. Πήρε μέρος σε club στη Λεμεσό και ίσως να χαρακτηριζόταν ως αποτυχία από κάποιους αλλά όχι για τους οργανωτές οι οποίοι απλά το απόλαυσαν και συνέχισαν ακάθεκτοι.

Τους επόμενους μήνες η ομάδα μεγάλωσε με την ένταξη νέων dj/μελών στο group, όπως τους:  Phat Finxxx (Cy), Grounderx (Rom), JustJackson (Uk), και άλλους αξιόλογους djs ( V.Y (Ukr), Spektron (Cy), Anubis(Uk) κ.α ) που συμμετέχουν στην ομάδα και όλοι μαζί ξεκίνησαν ένα ανιδιοτελές ταξίδι στο άγνωστο, με πολλές εξελίξεις, events  σε εβδομαδιαία συχνότητα σε όλο το νησί και πολλές αξιόλογες επιτυχίες όπως αυτής του 2016 μαζί με τον Ρώσσο διεθνές superstar dj/παραγωγό SUBWAVE.

Σήμερα, μετά από 2 χρόνια συστηματικών επιτυχιών στο ενεργητικό της, η πλέον πολυπληθής ομάδα, που σχεδόν έφτασε τους 2000 υποστηρικτές στο facebook,  συνεχίζει ακάθεκτη και προσκαλεί όλο τον κόσμο να ζήσει τον τρόπο της σχετικά μικρο-κουλτούρας ακραίων ήχο-φασμάτων σε υψηλά decibel και τρελά πάρτι μέχρι και της πρωινές ώρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε (εκτός από το να συνδεθείτε μαζί τους στοFacebook και instagram) είναι να ακολουθήσετε το βαθύ μπάσο από τα εξαιρετικά καθαρό και δυνατό ηχοσύστημα που «πίνουν νερό στο όνομα του» οι θαμώνες, στα μπαράκια και στις παραλίες κάπου κοντά σας.

Το event
Οι DDC μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους, τους "Dirty Basslines" θα μας ταξιδέψουν για ένα 12ωρο με Dubstep, Drum & Bass μουσική στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, δίπλα από πισίνα, με θέα τη θάλασσα, όπου μπορείς να απολαύσεις ελεύθερα το χρόνο σου, καθώς το πάρτι συμβαίνει ακριβώς στα μέσα του καλοκαιριού!

 Αυτή τη φορά θα εγκαταστήσουν μια πλήρη στοίβα με το αγαπημένο μας σύστημα ήχου, το οποίο παρέχεται από την «Event Horizon»,  με συνολική ισχύ 20.000 W καθαρού ήχου και μπάσου!

Σάββατο 15 Ιουλίου, Alamanos Beach Paradise, Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου, 16.00

Περισσότερα εδώ 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close