Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτοί είναι οι νικητές των "Super Music Αwards 2017 with Pringles"

Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2017

Tα φετινά "Super Music Awards 2017 with Pringles" του Super Fm πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.

Στην εκδήλωση το παρών τους έδωσαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, αλλά και αγαπημένοι νέοι τραγουδιστές, οι οποίοι έλαψαν στη σκηνή, σε ένα event που συνδύασε εντυπωσιακά live performances με super εκπλήξεις και με παρουσιαστή τον ταλαντούχο Γιώργο Καπουτζίδη.

Η έναρξη έγινε με τις ραδιοφωνικές παραγωγούς του Super Fm Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους και Άντρη Καραντώνη να τραγουδούν το "Ράδιο αγάπη μου" της Πωλίνα.

Οι νικητές της βραδιάς ήταν με τη σειρά που δόθηκαν τα βραβεία:

Βραβείο Καλύτερη Τραγουδίστρια Pop: Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμε ο περσινός παρουσιαστής των "Super Music Awards" Θοδωρής Μαραντίνης.

Βραβείο Καλύτερο Video clip: - Όλοι μου λένε - Γιώργος Παπαδόπουλος. Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια του Megaone Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Super Fm, Κώστας Γαλάτης.

Βραβείο Καλύτερος τραγουδιστής Pop: Σάκης Ρουβάς. Το βραβείο απένειμε ο παρουσιαστής των "Super Music Awards 2017 with pringles" Γώργος Καπουτζίδης.

Βραβείο Ξενόγλωσσο τραγούδι από Έλληνα καλλιτέχνη: Demy για το τραγούδι "This is Love". Το βραβείο απένειμαν ο ηθοποιός Μιχάλης Χρήστου και η Διευθύντρια Περιοδικών του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Μαριλένα Ιεροδιακόνου.

Βραβείο Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος presented by Γαλατάκι Χαραλαμπίδης Κρίστης "Το Καλύτερο Μας": Βαγγέλης Κακουριώτης. Το βραβείο απένειμαν η Μέλανη Χαραλαμπίδη και η Ελενα Χαραλαμπίδη μέλη του Δ.Σ της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Bραβείο Καλύτερο Ντουέτο - Συνεργασία: Ελένη Φουρέιρια feat Mike: Τι κοιτάς: Το βραβείο απένειμαν o Μάριος Λουκαϊδης, Εκτελεστικός Διευθυντής CTC, επίσημος διανομέας των Pringles στην Κύπρο και η Τζώρτζια Παναγή, παρουσιάστρια.

Bραβείο All time Fan Favourite: Σάκης Ρουβάς: Το βραβείο απένειμε ο Μάριος Πρίαμος.

Βραβείο Μπαλάντα της χρονιάς: Κώστας Μαρτάκης - Πάντα θα ζεις: Το βραβείο απένειμαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΣΙΓΜΑ "Γαλάτεια", Χρήστος Τουμάζου και Βαρβάρα Χριστοφή.

Βραβείο Καλύτερη τραγουδίστρια Λαϊκό: Μελίνα Ασλανίδου: Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, Ευτυχία Ανδρέου και ο τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου

Βραβείο Κύπριος καλλιτέχνης με το μεγαλύτερο airplay by Χαραλαμπίδης - Κρίστης: Γιώργος Παπαδόπουλος: Το βραβείο απένειμαν οι Μάρκος Κωμοδρόμος και Χριστίνα Δημητρίου, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super Fm.

Βραβείο Καλύτερος τραγουδιστής: Λαϊκό: Κωνσταντίνος Αργυρός; Το βραβείο απένειμαν η σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου και ο BO.

Βραβείο Καλύτερο group: Onirama: Το βραβείο απένειμαν ο Αντώνης Παπαδουκάκης, Διευθυντής Αγορών Μεσογείου Pringles και η Γωγώ Αλεξανδρινού, παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ.

Βραβείο Αγαπημένο τραγούδι της χρονιάς από τους παραγωγούς του Super Fm: Κωνσταντίνος Αργυρός - Στα αστέρια πάμε: Το βραβείο απένειμαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super Fm, Μαρίνα Φιλιππίδου και Χριστόδουλος Μαρτάς.

Βραβείο τραγούδι με το μεγαλύτερο Airplay by Super Fm: Το βραβείο παρέλαβαν τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη: Το βραβείο απένειμαν ο Γενικός Διευθυντής του Super Fm Ζήνωνας Ζηντίλης και η ραδιοφωνική παραγωγός Άντρη Καραντώνη.

Βραβείο Album της Χρονιάς presented by Intercollege: Stan - 11:11: Το βραβείο απένειμαν ο Άγγελος Ιακωβίδης, υπεύθυνος marketing & επικοινωνίας του Intercollege και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Βραβείο Single της Χρονιάς presented by Cablenet: Γιώργος Παπαδόπουλος: Το βραβείο απένειμαν η Έλενα Μενελάου, Marketing Manager της Cablenet και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Βραβείο συνολικής προσφοράς: Σάκης Ρουβάς: Το βραβείο απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close