Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αρχοντικά της Πάφου έγινε bar-resto

Ένας κυριολεκτικά πανέμορφος χώρος στο ιστορικό κέντρο της πόλης για ποτό, φαγητό και ζωντανή μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2017

Αναμφίβολα φέτος είναι η χρονιά της Πάφου αφού όλα τα φώτα είναι στραμμένα προς τα δυτικά της Κύπρου. Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, η δικιά μας Πάφος συνεχίζοντας εντατικά την υλοποίηση του πλούσιου προγράμματός της με πολλές και ενδιαφέρουσες πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις έγινε η αφορμή για βρεθούμε στην Πάφο αρκετές φορές. 

Έτσι, συνεχώς είμαστε σε επαφή με την πόλη, τη σταδιακή μεταμόρφωσή της λόγω των έργων που γίνονται εκεί και τα νέα και παλαιότερα μαγαζιά της. Ένα ακόμη τέτοιο μαγαζί που μας εντυπωσίασε ανακαλύψαμε κυριολεκτικά στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Δημαρχείο. 

Πρόκειται για το Pafos House, ένα πραγματικά αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα του περασμένου αιώνα. Ένα υπέροχο αναπαλαιωμένο αρχοντικό σπίτι με μία από τις πιο όμορφες αστικές αυλές που είδαμε τελευταία. Η πρόσοψη του μαγαζιού με τη διπλή σκάλα που σε οδηγεί στην είσοδο, τις λεπτομέρειες στο εξωτερικό και τη μίνιμαλ διακόσμηση αξίζουν με χίλια για να βρεθείς εκεί. Εντυπωσιακό βέβαια είναι και το εσωτερικό του με το ξύλινο πάτωμα, τα μεγάλα παράθυρα, το χαρακτηριστικό ταβάνι και την νοσταλγία μίας άλλης εποχής που αποπνέει. 

Το μαγαζί λειτουργεί ως all day χώρος σερβίροντας καφέ το πρωί, διάφορα σνάκ και γεύματα μεσημέρι-βράδυ. Το μενού περιλαμβάνει καλή σχάρα, νόστιμες μπριζόλες, στήθος κοτόπουλο, σουβλάκι, σαλάτες και πιάτα από τη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα. 

Ο χώρος αγαπά τις live μουσικές βραδιές, το ποδόσφαιρο και εδώ θα δεις να συχνάζουν όλες οι ηλικίες. Ένας χώρος που αν βρεθείς στην Πάφο πρέπει να επισκεφτείς. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close