29-30 July 2017
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

Το συγκρότημα φαινόμενο των ιρλανδικών χορών έρχεται στην Κύπρο

Μία φαντασμαγορικήπαράσταση που μαγεύει και παρουσιάζεται εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορά μέρη του κόσμου, κάνει στάση στη Κύπροστις 29 και30Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2017

Η παγκόσμια περιοδεία μιας φαντασμαγορικής παράστασης που μαγεύει το κοινό της και παρουσιάζεται εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορά μέρη του κόσμου, κάνει στάση στη Κύπρο για παραστάσεις στις 29 και 30 Ιουλίου .

Στις 29/7 η παράσταση θα γίνει στον υπέροχο χώρο του Aphrodite Hills Resort όπου έχει στηθεί μία εντυπωσιακή σκηνή για να μπορέσει το κοινό που αγόρασε εισιτήρια να απολαύσει το υπέροχο αυτό θέαμα

Στις 30 Ιουλίου ο Δήμος Λάρνακας φιλοξενεί το συγκρότημα στο Φεστιβάλ του και παρουσιάζει την παράσταση στο Παττίχειο Αμφιθέατρο.

O Chris Hannon, ο επικεφαλής χορευτής του show Lord of the Dance, έρχεται στη Κύπρο με τη δική του ομάδα αποτελούμενη από υψηλού επιπέδου επαγγελματίες χορευτές και μουσικούς για να παρουσιάσουν το "irish dance reborn". Στην ομάδα του Chris Hannon συμπεριλαμβάνεται η Shannon Bradley η περίφημη χορεύτρια που έχει πάρει 7 φορές το βραβείο της "καλύτερης χορεύτριας του κόσμου", η βραβευμένη με Grammy σολίστ βιολίστρια του Lord of the Dance και του Κέλτικου συγκροτήματος γυναικών, Mairead Nesbitt, η γνωστή φλαουτίστρια Rachel Ombredane αλλά και η Megan Kerrigan, πρωταθλήτρια κόσμου.

Mια εξαιρετική ομάδα που μεγαλουργεί με χορογραφίες υπό τους αυθεντικούς ήχους της μουσικής του βραβευμένου μουσικοσυνθέτη John Eliott αλλά και του πολυσυζητημένου επικού soundtrack.

Ώρα έναρξης: 21.00 Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy Μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν για τη στήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού «For the Love of Life». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας κ. ‘Αντρης Αναστασιάδη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close