Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

To sushi… όπως πρέπει στο κέντρο της Λευκωσίας

Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις των οστρακοειδών πρόσθεσε στο μενού του εξαιρετικής ποιότητας sushi

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2017

To ατμοσφαιρικό εστιατόριο Pyxida Oyster Bar στην οδό Μενάνδρου στην πρωτεύουσα πριν από μερικά χρόνια ήρθε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον χώρο της εστίασης στη Λευκωσία ικανοποιώντας τους λάτρεις των θαλασσινών και οστρακοειδών.

Το μικρό αδελφάκι του εστιατορίου Πυξίδα, μέσα σε μερικά χρόνια καθιερώθηκε ως ένας απόλυτος γαστρονομικός ναός για τους λάτρεις των θαλασσινών και των οστρακοειδών με δυνατή, μάλιστα μπάρα. Εδώ, μπορείς να απολαύσεις μία πανδαισία οστρακοειδών, εξειδικευμένων πιάτων και θαλασσινών υψηλής ποιότητας απολαμβάνοντας υπέροχα ποτά και κοκτέιλ από το ειδικευμένο μπαρ του μαγαζιού.

Sushi υψηλής ποιότητας στο Oyster Bar
Ένα γουστόζικο εστιατόριο, με μεσογειακή φιλοσοφία με επίκεντρο πάντα τα θαλασσινά που συνεχώς ανανεώνεται. Αυτή τη φορά η νέα του προσθήκη έρχεται να συμπληρώσει το εξαιρετικό μενού του με μία ακόμα γαστρονομική πινελιά που αγαπάμε ιδιαίτερα, το sushi.

Μαζί με το blue tuna tartare, τις πιατέλες οστρακοειδών, τα καλομαγειρεμένα μύδια με μπίρα, τη σαλάτα με καμνιστό σολομό στο τραπέζι σου θα παρελαύνουν και υπέροχες πιατέλες από sushi.

Το Pyxida Oyster Bar ανανεώνει το μενού του με επιλογές από πεντανόστιμα sushi σε πολλές εκδοχές. Κλείσε τραπέζι και απόλαυσε υπέροχο sashimi με σολομό ή τόνο, λατρεμένα maki με σολομό, τόνο και γαρίδες, παραδοσιακά nigiri με σολομό, τόνο, χτένι, γαρίδες και κιτρινόπτερο τόνο (hamchi yellow tail). Ακόμη, δοκίμασε, τα εξειδικευμένα Gunkan με χαβιάρι, τόνο και κιτρινόπτερο.

Συνδύασε το φαγητό και το sushi σου με ένα υπέροχο κοκτέιλ Fine Lady με λευκό ρούμι, lime, pink grapefruit syrup, dry Curacao, Golden Falernum και bitters ή με ένα μπουκάλι κρασί από την πολύ καλή κάρτα του μαγαζιού.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close