22-24 September 2017
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

Το Image Theatre της Τσεχίας στα Κύπρια με την παράσταση παράσταση "The Best of Images"

Πρόκειται για μία παράσταση η οποία περιλαμβάνει μίαεπιλογή των καλύτερων παραστάσεων του Image Theatre με τις καλύτερές του συνθέσεις

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2017

Η παράσταση «The Best of Images» είναι μια επιλογή των καλύτερων παραστάσεων του Image Theatre με τις καλύτερες συνθέσεις χορού, ακροβατικών, κωμικών στοιχείων, χρωμάτων, εκπλήξεων και θαυμαστών σκηνών. Το σκοτάδι αυτού του μαύρου θεάτρου είναι γεμάτο φαντασία. Ο χορός αποτελεί μέσο έκφρασης συναισθημάτων αλλά χωρίς να λαμβάνει υπόψη πλέον τους νόμους της φυσικής. Η μουσική μετουσιώνει τα άψυχα σε ζωντανά και το απίστευτο γίνεται πραγματικότητα. Οι θεατές θα ζήσουν ένα όνειρο ενώ θα είναι ξύπνιοι. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή παράσταση για μεγάλους και μικρούς που θα ενθουσιάσει.

Η παράσταση αυτή αποτελεί μια εξερεύνηση σε έναν κόσμο φανταστικό που δεν πιστεύεις ότι υπάρχει. Το παραμύθι, η μυθοποίηση, η ακριβής εκτέλεση των οπτικών εφέ, το παιχνιδιάρικο ύφος των συγγραφέων αποτελούν τα εχέγγυα μιας παράστασης μέσα από την οποία διασκεδάζουν τόσο οι συντελεστές όσο και οι θεατές αφού πρόκειται για ένα ζωντανό θέατρο με ένα ζωντανό ακροατήριο.

IMAGE THEATRE
Το Image Theatre μέσω της 27χρονης πορείας του έχει αναπτύξει ένα δικό του ξεχωριστό στιλ. Χρησιμοποιεί την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου σε συνδυασμό με στοιχεία μοντέρνου χορού, αυθεντικά κοστούμια, παντομίμα και διαδραστική επαφή με το κοινό. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής κουλτούρας της Τσεχίας και είναι πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερες από οκτώ χιλιάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του και ακροατήριο πέραν των δύο εκατομμυρίων θεατών, ο στόχος του Image Theatre παραμένει ο ίδιος εδώ και 27 χρόνια, η ικανοποίηση του κάθε θεατή που θα έχει την τύχη να παρακολουθήσει τις παραστάσεις του.

Διάρκεια: 80'

Ώρα έναρξης: 20.30. Πληροφορίες 70002212 Εισιτήρια €10/ €5 Προπώληση www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα της ACS Couriers Παγκύπρια

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close