Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Burger Stories, το νέο μπεργκεράδικο που όλοι μιλούν γι’ αυτό

Δίνουμε ραντεβού στην Πάφο για κολασμένα μπέργκερ και υπέροχα γλυκά!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2017

Στην Πάφο γίνονται ωραία πράγματα. Το διαπιστώνουμε κάθε φορά που πηγαίνουμε.

Όπως είναι για παράδειγμα το νέο μπεργκεράδικο που λειτούργησε πριν από μερικές εβδομάδες στην πόλη, καταφέρνοντας ήδη να γίνει αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!

Ένας industrial χώρος, φτιαγμένος με ιδιαίτερη προσοχή από την ιδιοκτήτρια του bloom L.M flower-homeware, Μιχαέλα Ποουτίδη, που σου ανοίγει μεμιάς την όρεξη!

Το δε μενού του είναι πρωτότυπο, έχει φαντασία και συνδυάζει με έναν τρόπο μοναδικό διάφορες λιχουδιές (γλυκές και αλμυρές), εκ των οποίων κάποιες ιδιαίτερες και τολμηρές, πλην όμως άκρως ενδιαφέρουσες.

Από τις 12.00, λοιπόν, όποτε και ανοίγει, τα burgers (σε διάφορες πρωτότυπες εκδοχές) και πατάτες, σαλάτες και γλυκά, που πρωταγωνιστούν στο μενού, πηγαινοέρχονται ασταμάτητα. Τόσο σε πιάτα όσο και σε κουτιά έτοιμα να φύγουν για… αλλού!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να ξέρεις τι σε περιμένει.

Τα μπιφτέκια πλάθονται καθημερινά στην κουζίνα του Burger Stories (εκεί δηλαδή όπου γράφονται και οι πιο αυθεντικές μπεργκερο-ιστορίες!), για να έρθουν στο πιάτο σου ή στο πακέτο σου (αν θα επιλέξεις take away ή delivery) πιο ζουμερά, φρέσκα και λαχταριστά από ποτέ.

Tο Ultimate Angus (μπιφτέκι με τηγανητό αβγό μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα, τυρί, ρόκα), το The XXL (διπλό βοδινό κρέας 20 γρ. με διπλό μπέικον, διπλό τυρί, ντομάτα και τηγανητά κρεμμύδια), το The Godfather (με βοδινό σάλτσα Jack Daniel’s, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, τηγανητό αβγό και μοτσαρέλα) κάνουν τη γευστική διαφορά, όπως και το The Caribbean (κοτόπουλο, ανανάς, σάλτσα aioli, ρόμα καραμελωμένα κκρεμμύδια), ενώ το Ηigh Protein Burger (βοδινό, καραμελωμένα κρεμμύδια, αβγό, τυρί, ντομάτα, αγγουράκι τουρσί, μαγιονέζα) είναι μία από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις του μενού. Σε αυτές θα βρείτε, επίσης, και υγιεινές επιλογές, όπως είναι το Healthy Burger.

Κι αν αποφασίσεις ότι δε θέλεις να διαλέξεις μία από τις 13 διαφορετικές προτάσεις burger, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου. Πώς;

Αρχικά θα διαλέξεις μπιφτέκι (από black angus, βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο ή γαλοπούλα) των 200 ή 400 g., ακολούθως το ψωμάκι στο οποίο θα το κλείσεις  (αμερικανικό, γαλλικό φραντζολάκι, πολύσπορο, η tortilla), όπως και τα συνοδευτικά του (από μαρούλι και καραμελωμένα κρεμμύδια, μέχρι μπέικον, αβγό, αβοκάντο, μανιτάρια κόκκινες πιπεριές, ανανά, ρόκα, αγγουράκι τουρσί κ.ά.). Ακολούθως θα κληθείς να επιλέξεις το τυρί που θα ολοκληρώσει την απόλαυση όπως και τη σος με την οποία θα τα περιχύσεις (μαγιονέζα, κέτσαπ, Jack Daniel’s, sweet chili, lime mayo, wasabi, BBQ, tzatziki wasabi, aiolo sauce κ.ά.).

Σίγουρα όμως θα το συνοδεύσεις με τις τηγανητές πατάτες, που κόβονται σε chips και διατίθενται σε πέντε εκδοχές: κλασικές, wedges, γλυκοπατάτες, με μπέικον και μοτσαρέλα ή με γλυκιά πάπριπα.

Προτείνω πριν φύγεις, να δοκιμάσεις κι ένα από τα γλυκά τους, ελπίζοντας ότι θα πετύχεις το cheesecake τους!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close