25 August 2017
Μουσική , Συναυλίες & Events

Την Παρασκευή στις Πλάτρες θα ακούσουμε ωραία λαϊκά και ρεμπέτικα

Λαϊκό Ωδείο της Εστουδιαντίνας θα δώσει μία συναυλία με κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, για να περάσουμε όλοι καλά!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2017

Όσοι βρεθούν στις όμορφες Πλάτρες αύριο Παρασκευή 25 Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσικές και ήχους.

Κι αυτό γιατί το Λαϊκό Ωδείο της Εστουδιαντίνας θα δώσει μία συναυλία με κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Χρίστου Αλεξάνδρου.

Η συναυλία πραγματοποείται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Πλατρών.

Την Παρασκευή, 25 Αυγούστου στις 8:30μμ στην κεντρική πλατεία Πλατρών.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Μάθε ότι...
Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ Λαϊκού Ωδείου ιδρύθηκε το 2011 από το Λαϊκόν Ωδείο. Αποτελείται από ερασιτέχνες μουσικούς και τραγουδιστές που πλαισιώνονται φωνητικά από μικρή χορωδία. Κύριο χαρακτηριστικό της, τα πολλά μπουζούκια.

Συγκεκριμένα, η εστουδιαντίνα αποτελείται από 4-6 μπουζούκια, μπαγλαμά, κιθάρα, πιάνο, μπάσο, κρουστά, σολίστα τραγουδιστή και φωνητική ομάδα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο διευθυντής του Λαϊκού Ωδείου κ. Χρίστος Αλεξάνδρου. Νέα μέλη στην Εστουδιαντίνα γίνονται δεκτά κάθε χρόνο μετά από αξιολόγηση των ενδιαφερομένων οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο: 25 824 086.

Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ παρουσιάζεται αφιλοκερδώς σε παραστάσεις που διοργανώνονται για μη κερδοσκοπικούς ή για καθαρά κοινωφελείς σκοπούς, υπό την προϋπόθεση της εξασφάλισης των βασικών προϋποθέσεων που θέτει για διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών συμμετοχής, (π.χ. Ήχος, Φιλοξενία καλλιτεχνών, Μεταφορικά, κτλ.).

Το ρεπερτόριο της Εστουδιαντίνας εστιάζει στο κλασικό λαϊκό-ρεμπέτικο ελληνικό τραγούδι. Οι επιλογές των τραγουδιών είναι τέτοιες, ώστε να προσφέρονται ιδανικά και για συνεργασίες της Εστουδιαντίνας με χορευτικά συγκροτήματα στα πλαίσια ευκαιριακών ή /και θεσμικών συνεργασιών με σκοπό την διεξαγωγή κοινών μουσικό-χορευτικών παραστάσεων.

Ώρα: 20.30. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close