Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

H κυρία Κίκα σου φτιάχνει brunch στο χωριό με προϊόντα από τον κήπο της!

Σε ένα ορεινό χωριουδάκι θα φας μαμαδίστικα πιάτα σε μια πανέμορφη χωριάτικη αυλή

Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2017

Η κυρία Κίκα κατάγεται από το μικρό, ορεινό χωριουδάκι της επαρχίας Πάφου, Καλλέπεια που βρίσκεται κοντά στη Λετύμπου. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η κυρία Κίκα μαζί με την κόρη της αποφάσισαν να φτιάξουν στην αυλή τους ένα χώρο όπου θα προσφέρουν ποιοτικό και βιολογικό πρόγευμα στη δροσιά των δέντρων και των λουλουδιών τους.

Έτσι, δημιούργησαν το Kika's Garden homemade food & produce το οποίο από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή από τις 09.30 μέχρι τις 14.00 προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch. Η πλειοψηφία των προϊόντων προέρχονται από τον κήπο και την αυλή της κυρίας Κίκα. Φρέσκα αβγά από τις κότες της, φρεσκοψημένο ψωμί από τον φούρνο της αυλής της, λαχανικά και ζαρζαβατικά δικής της καλλιέργειας, ντόπιο χαλούμι, αναρή και γαλακτοκομικά, σύκα από τις συκιές της και προϊόντα της εποχής.

Η αυλή της κυρίας Κίκας μπορείς να δεχθεί κόσμο σε περιορισμένο αριθμό γι’ αυτό συστήνεται κράτηση 24 ώρες προηγουμένως ούτως ώστε να γνωρίζουν τι προϊόντα θα έχουν και φυσικά πόσα αβγά θα γεννήσουν οι κότες τους.

Πέραν όμως του brunch η κυρία Κίκα φτιάχνει και δείπνο για το βράδυ που απευθύνεται σε παρέες των 6 ατόμων και άνω. Προσφέρει σούβλα με ντόπιο κοτόπουλο, χοιρινό και αρνί, πατάτες φούρνου, μουσακά ή μακαρόνια φούρνου, ανθούς αν είναι η εποχής τους και κουπέπια. Το μενού διαμορφώνεται βέβαια και με τα γούστα των πελατών.

Ένας αγροτικός χώρος, με καθαρό αέρα, λίγο έξω από το χωριό, στα βορειοδυτικά όπου μπορείς να απολαύσεις οργανικά προϊόντα κάτω από την σκιά του μεγάλου δέντρου της αυλής ή στον πανέμορφο κήπο λες και βρίσκεται στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close