Eating News , Εστιατόρια

Μάθε ποια είναι η Κύπρια Youtuber Irene The Coco Queen

Πως η Ειρήνη μέσω του καναλιού της στο YouTube έχει εμπνεύσει και κινήσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2017

Η τζαζ τραγουδίστρια Ειρήνη Αθανασίου, των 'Mood Indigo', όπως και ο μπασίστας τους, Γκρεγκ Μακαμιάν, έχουν μεταδώσει σε όλο το νησί τη μαγεία της κλασικής τζαζ μουσικής. Παράλληλα, όμως, η Ειρήνη έχει εμπνεύσει και κινήσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων -τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό- με τον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube, 'Irene The Coco Queen'.

Συνταγές και ευαισθητοποίηση
Η Ειρήνη Αθανασίου, μέσω του προσωπικού της καναλιού, μοιράζεται τις πολύ νόστιμες και υγιεινές της συνταγές, φτιαγμένες ειδικά για χορτοφάγους ολικής φυτοφαγίας, και γενικά λάτρεις της κουζίνας! Οι συνταγές περιλαμβάνουν γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Η ίδια έχει αφιερώσει το συγκεκριμένο κανάλι στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την καταστροφή του ζωικού βασιλείου από την ανθρώπινη συμπεριφορά, όπως επίσης και την επικείμενη καταστροφή του ίδιου μας του πλανήτη με σοβαρές συνέπειες στην υγεία των ανθρώπων.

Σκέψου προτού φας!
Λατρεύει να εμπνέει και να δείχνει μέσω των συνταγών της πόσο εύγευστη και υγιεινή είναι η διατροφή με βάση τη ωμή χορτοφαγία, και κυρίως ότι πρέπει να σκεφτόμαστε προτού φάμε! Πιστεύει ότι μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας στο θέμα αυτό, βλέποντας ντοκιμαντέρ όπως το 'Earthlings', το 'Fork over Knives', και το 'Cowspiracy', για να μπορούμε να έχουμε πλήρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες στο θέμα κρεατοφαγίας, και κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων.

 

Για όλους
Τις συνταγές της Ειρήνης, οι οποίες είναι γεμάτες με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, όλοι μπορούν να τις δοκιμάσουν και να τις απολαύσουν, είτε επιλέγουν να είναι κρεατοφάγοι, είτε χορτοφάγοι, είτε χορτοφάγοι ολικής φυτοφαγίας (vegans). Υπάρχουν επίσης συνταγές απαλλαγμένες από γλουτένη και ζάχαρη. Στα βίντεο η Ειρήνη συμπεριλαμβάνει και μικρές συμβουλές στο πως μπορείς σταδιακά να αλλάξεις τη διατροφή σου προς την ωμή χορτοφαγία. Επίσης, αναλαμβάνει και παραγγελίες, που τις απολαμβάνεις χωρίς τύψεις και ενοχές, αφού είναι απόλυτα υγιεινές!

YouTube: Irene The Coco Queen


Μάθε ακόμα περισσότερα, στο ολοκαίνουργιο Check In Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close