Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα μοναδικό beach bar στο κέντρο της Λεμεσού έγινε το in-destination του καλοκαιριού

Ένα ξεχωριστό παραθαλάσσιο μπαράκι λίγα μόλιςβήματα από το κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2017

Το Marina Beach Bar είναι το μοναδικό beach bar στην Μαρίνα Λεμεσού και μόλις λίγα βήματα από το κέντρο της πόλης! Ένας μαγευτικός κόλπος που συνδυάζει τη χρυσή αμμουδιά και το καταπράσινο γρασίδι, με την γαστρονομία ενός από τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τόσο η διεύθυνση όσο και η ομάδα του χώρου δεν είναι άλλη από την ομάδα του πολύβραβευμένου Έψιλον Resto Bar.

Ατενίζοντας την Μεσόγειο χαλαρώνεις πλάι στις επαύλεις της Μαρίνας Λεμεσού ενώ η ομάδα του Marina Beach Bar υπό την καθοδήγηση του Restaurant Manager Πόλυ Μιχαήλ, σε εξυπηρετούν πέραν από τον χώρου του εστιατορίου και στην παραλία.

Όσο σε ταξιδεύει ο χώρος, άλλο τόσο σε ταξιδεύουν οι γεύσεις και τα αρώματα από το μενού που έχει επιμεληθεί ο chef του Έψιλον Resto Bar, Διομήδης Χατζηβαρνάβας.

Μεσογειακές γεύσεις με Ασιατικές πινελιές, ολόφρεσκα ψάρια βιτρίνας και φυσικά μία μεγάλη ποικιλία κρασιών και κοκτέιλ που επιμελείται η ομάδα του Krisztian Gyokeres. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο μπαρίστας του Marina Beach Bar Μάρκος Χωραττίδης έχει κερδίσει το βραβείο Elit Art of Martini και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε διεθνή διαγωνισμό στην Ίμπιζα.

Συνδυάζοντας λοιπόν το εξωτικό τοπίο, την κεντρική τοποθεσία, την καθιερωμένη και πολυβραβευμένη ομάδα μαγειρικής, την άψογη εξυπηρέτηση και την ποικιλία κοκτέιλ και κρασιών το Marina Beach Bar έχει γίνει ο must προορισμός!

Extra tip 1: Οι βραδινές βουτιές συνοδεύονται με εξωτικά κοκτέιλς
Extra tip 2: Η παραλία της Μαρίνας Λεμεσού πήρε φέτος και την τιμητική γαλάζια σημαία! 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close