Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μερακλίδικος μεζές στην πιο δροσερή αυλή της πόλης!

Μία νέα, φιλόξενη ταβέρνα με υπέροχη αυλή και ακόμα πιο όμορφο εσωτερικό, σε περιμένει λίγο έξω από την πόλη της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η νέα, φιλόξενη ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα, ονομάζεται "Καράφα & Μεζές", και σερβίρει κρασάκι στην καράφα που συνοδεύει τον εξαίσιο μεζέ της.

Διαθέτει παραδοσιακά τζάκια για τα χειμωνιάτικα βράδια κι έχει μία εξαιρετική αυλή, άνετη και ολοπράσινη που χωρίζεται σε 3 διαζώματα και τη "λούζει" ένα παραδοσιακό σιντριβάνι.

Μεγάλοι φοίνικες βρίσκονται γύρω από τους εξωτερικούς της χώρους δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό που χαλαρώνει τους θαμώνες και τους ταξιδεύει.

Εγγυημένα θα απολαύσεις σπιτικό, κυπριακό φαγητό και μεζέ -στην καλύτερή τους εκδοχή-, γιατί μέσα στην κουζίνα δουλεύει με αγάπη και μεράκι μια πραγματική μαστόρισσα!

Οι βραδιές με ζωντανή, ποιοτική μουσική διασκεδάζουν την παρέα, ενώ τα παραδοσιακά πιάτα που έρχονται στο τραπέζι σου πραγματικά ενθουσιάζουν και τον πλέον απαιτητικό της γεύσης!

Στον δροσερό του κήπο
Ανακάλυψε τη μεγάλη, πολυεπίπεδη δροσερή αυλή του Καράφα & Μεζές όπου απολαμβάνεις την πλούσια ποικιλία μεζέδων του σε μια πραγματική όαση πρασίνου και ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Δοκίμασε από το μενού...
Ψήνει το πιο νόστιμο χοιρινό σουβλάκι, ζουμερό κοτόπουλο, λαχταριστά παϊδάκια και μαγειρευτούς καραόλους που γίνονται περιζήτητοι! Διαθέτει, επίσης, εποχιακά φαγητά, που αλλάζουν συνεχώς, όπως κολοκούδια με τα αβγά και μανιτάρια γεμιστά. Είναι όλα φρέσκα και τα μαγειρεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο η μαστόρισσα της κουζίνας.

It's so special!
Παρασκευή και Σάββατο η ταβέρνα Καράφα & Μεζές διοργανώνει βραδιές με ζωντανή μουσική στην όμορφη αυλή της, ανεβάζοντας το κέφι των θαμώνων και τη διασκέδαση στα ύψη. Διοργανώνει, επίσης, πάρτι αρραβώνων, βαπτίσεων, bachelor parties και άλλες εκδηλώσεις μέχρι 180 άτομα.

info: (22107197) Ρήγα Φεραίου 7Α, Αγ. Βαρβάρα, επ. Λευκωσίας. Τρ-Κ 20.00-02.00. (από Οκτώβριο, και Κ 12.00-16.00).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close