Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στην πιο γκλαμουράτη, νέα άφιξη της Λεμεσού

Το Colors Cafe του ξενοδοχείου Four Seasons επέστρεψε ανακαινισμένο και εντυπωσιακό

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας περιμέναμε να ανοίξει τις γκλαμουράτες, ολοκαίνουριές του πόρτες το Colors Cafe εδώ και καιρό.

Ένα café αριστοτεχνικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, απλόχωρο και ψηλοτάβανο, όμορφα βαλμένο στους ισόγειους χώρους του νεοδομημένου, δεκαώροφου πύργου, που προστέθηκε αρμονικά και λειτουργικά στους ήδη φαντασμαγορικούς χώρους του ξενοδοχειακού κολοσσού της πόλης.

Εικόνες που εναλλάσσονται η μια με την άλλη, με τους κρεμαστούς από την ανισοεπίπεδη, οροφή ανθώνες με λουλούδια και τους πανύψηλους, δομημένους με ραβδόμορφα ξυλοτεμάχια 'τοίχους', που έχουν διακοσμηθεί με φλιτζάνια, τσαγέρες και όχι μόνο, να αποτελούν ένα σκηνικό, που δεν αφήνει τα μάτια σου να καταλαγιάσουν. Καθόμαστε σε έναν από τους άνετους καναπέδες, μετροφυλλώντας την κάρτα γλυκών, αρτοποιημάτων, σαλατών, δημιουργικών sandwiches, αλλά και platters με sushi, επώνυμα τυριά και παλαιωμένα αλλαντικά.

Δοκιμάσαμε Asian Prawn (€14) και Quinoa (€12) σαλάτες, το περιβόητο prawn sandwich (€13) του οποίου το ψωμί, είναι ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς. Το tuna tataki με μαγιονέζα από wasabi (€16) και το open sandwich με οργανικό, πολύσπορο ψωμί και σπιτικά, καπνιστό σολομό (€13), είναι υπέροχα. Εδώ θα σο-κολαστείς με το μοναδικό Guanaja cake (€6,50) του βραβευμένου pastry chef Δημήτρη Χατζηγιάννη, ειδικά αν επιλέξεις να το απολαύσεις στην πίσω βεράντα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close