Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

'Ενα νέο στέκι που αποθεώνουν οι λάτρεις του κρέατος αλλά και οι χορτοφάγοι

Πήγαμε, δοκιμάσαμε τον υπέροχο μεζέτης νέας ταβέρνας της Λεμεσού και μεταφέρουμε εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η 'Βράκα' μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται μια τυπική παραδοσιακή ταβέρνα, αλλά δεν είναι. Κι αυτό θα το αντιληφθείς με το που εμφανιστεί ο σερβιτόρος και αρχίσει να απαριθμεί τις διάφορες κρεατολιχουδιές... 22 στον αριθμό! Μάλιστα, τόσα είναι τα παραδοσιακά πιάτα του μεζέ!

Από το καλοχτυπημένο ταχίνι, το τζατζίκι, την πατατοσαλάτα, μέχρι την πλούσια σε ζαρζαβατικά σαλάτα, το χαλούμι σε χυλό με μαρμελάδα μήλου που μας εντυπωσίασε, το συκώτι, το πλιγούρι, το λουκάνικο, τα μανιτάρια… όλα είναι ένα κι ένα, καλοψημένα και από ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Αυτό όμως που θα ξεχωρίσεις κι εσύ είναι το καλοψημένο σουβλάκι του, τόσο το χοιρινό όσο και το κοτόπουλο, που κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα. Η δε σεφταλιά του, θα τρελάνει τον ουρανίσκο σου με τα αρώματα και τη γεύση της. Το καλύτερο δεν το ανέφερα ακόμα.

Ο κρεατομεζές του τιμάται μόνο €16, ενώ σύντομα πρόκειται να προσθέσουν στο μενού και πιάτα a la carte. Αν ανήκεις όμως σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που είδαν τη διατροφή με άλλο μάτι κι ακολούθησαν πιο 'πράσινα' διατροφικά μονοπάτια.

Αν ανήκεις λοιπόν στους vegans/vegetarian, τότε μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις το χορτοφαγικό μεζέ, οπότε θα ξεκινήσει ένας καταιγισμός 15 πιάτων, από ολόφρεσκα χόρτα και ζαρζαβατικά και όχι μόνο, τα οποία μετουσιώνονται σε ευφάνταστα πιάτα, με μόλις €10 το άτομο!

Και σε συνδυασμό με την εκλεκτική κάβα κρασιών, θα καλύψεις κάθε γευστική ανάγκη, δική σου και της παρέας σου, είτε απολαμβάνεις τον κρεατομεζέ είτε τον χορτοφαγικό μεζέ! Όλα αυτά βέβαια θα τα απολαύσεις σε ένα πλήρως ανακαινισμένο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, λίγο έξω από το κέντρο της Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close