Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Εντοπίσαμε το πιο απάχικο ταβερνάκι της Κύπρου

Ένα μερακλίδικο ταβερνείο χωρίς κανόνες, σταθερό μενού και ωράρια που δουλεύει μόνο με προκρατήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2017

Το 2013, ο κ. Αντρέας Αγρότης αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του ταβερνάκι για κέφι του, ένα χώρο ο οποίος θα λειτουργούσε περισσότερο ως το δικό του χόμπι. Έτσι, έφτιαξε το ‘Συνεργατικόν Ταβερνείον του Αγρότη’ στη βιομηχανική περιοχή Τσερίου στον δρόμο προς τις Χαλεπιανές σε ένα χώρο χωρίς ιδιαίτερη διακόσμηση και φτιασίδια.

Το ταβερνείο αυτό είναι, ίσως, μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο αφού δεν ακολουθεί κανόνες, ωράρια, συγκεκριμένη εξυπηρέτηση και σταθερό μενού, ούτε διαθέτει κάποιο χώρο που να διαθέτει τα χαρακτηριστικά μίας κλασικής κυπριακής ταβέρνας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό, απάχικο χώρο συνάθροισης φίλων, για μικρές παρέες με πιάτα της ώρας, μερακλίδικα μεζεδάκια, οφτό και είδη σχάρας.

Το μαγαζί αυτό παλαιότερα λειτουργούσε ως περίπτερο-καφενείο ενώ σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα ιδιόμορφο μέρος, με δική του φιλοσοφία όπου ο κ. Αντρέας είναι ιδιοκτήτης, ψήστης και σερβιτόρος. Ιδιαιτερότητα του χώρου είναι τα δύο μεγάλα ξύλινα τραπέζια τα οποία στη μέση τους έχουν μεγάλες προθήκες γεμάτες με πάγο και μπίρες όλων των ειδών για να διαλέγει η παρέα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το μενού και το ωράριο του μαγαζιού διαφοροποιείται και προσαρμόζεται βάση των υλικών και των προϊόντων της εποχής. Για να το επισκεφθείς είναι απαραίτητη η προκράτηση ενώ θα ενημερωθεί για το φαγητό είτε μέσω email είτε facebook. Ο χώρος είναι μικρός αφού χωράει μέχρι 30 άτομα την καλοκαιρινή περίοδο και μέχρι 18 στο μικρό εσωτερικό τον χειμώνα.

Το Συνεργατικόν Ταβερνείο του Αγρότη είναι ανοιχτό:
> Τρίτη και Πέμπτη από τις 20.00 το καλοκαίρι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και σου φτιάχνει οφτό την Πέμπτη είδη σχάρας την Τρίτη.
> Πέμπτη-Παρασκευή Νοέμβριο-Δεκέμβριο από τις 20.00 για μενού που σε ενημερώνει το κατάστημα.
> Τρίτη και Πέμπτη από τις 20.00 Ιανουάριο-Απρίλιο χωρίς σταθερό μενού.

Για επικοινωνία: 99680145
Η σελίδα του στο Facebook εδώ & email: agrotisa@hotmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close