Eating News , Εστιατόρια

Διεθνής αλυσίδα ασιατικών εστιατορίων ανοίγει στη Λάρνακα

Νέο super restaurant ασιατικών γεύσεων αποκτά αδερφάκι σύντομα και στηΛάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2017

Το καλό παιδί της ασιατική κουζίνας, το Wagamama, που καθημερινά εξυπηρετεί χιλιάδες λάτρεις της εν λόγω κουζίνας, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Αγία Νάπα, ετοιμάζεται να αποκτήσει ένα ακόμα αδελφάκι στην πόλη του Ζήνωνα.

Το Τime Out επικοινώνησε με την PHC Franchised Restaurants Public Ltd, τη μεγαλύτερη εταιρεία franchised εστιατορίων και καφετεριών σε όλη την Κύπρο, κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκεται και το Wagamama, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση του νέου ανοίγματος.

Το νέο Wagamama στη Λάρνακα θα στεγαστεί στο χώρο του πρώην Viale στη Γρηγόρη Αυξεντίου, και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Με πέρα από 150 εστιατόρια παγκοσμίως στο ενεργητικό του, εκ των οποίων τα τέσσερα στο νησί μας, το Wagamama σε προσκαλεί να ζήσεις ένα μοναδικό στο είδος του γευστικό ταξίδι, με "γεύσεις που αγγίζουν την ψυχή". Η αλυσίδα δίνει έμφαση στη φρεσκάδα των πρώτων υλών, στην a la minute προετοιμασία των sushi και όλων των υπόλοιπων εδεσμάτων αλλά και στη δημιουργικότητα όλων των πιάτων του.

Σημείωσε, τέλος πως το Wagamama ψηφίστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές ως το αγαπημένο των αναγνωστών στα Check In Eating Awards, ενώ φέτος είναι προτεινόμενο στην κατηγορία Nice Price.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close