Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το weekend ξενυχτάμε σε 5 club της Λεμεσού

Ταgrand openings και τα clubs που θα μας βάλουν σε ρυθμό και το φετινό χειμώνα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2017

Ο αέρας στα βράδια της πόλης έχει αλλάξει για τα καλά, με τα αγαπημένα χειμερινά στέκια διασκέδασης να ανοίγουν σιγά σιγά τις πόρτες τους, παρουσιάζοντας μάλιστα τον ένα μετά τον άλλο αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής.

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμαστείς για ατέλειωτα… νυχτοπερπατήματα!

 

Opa-Opa club
Την περασμένη εβδομάδα το δημοφιλές club Opa Opa στη Λεμεσό, έκανε την επάνοδό του στο νυχτερινό χάρτη της Λεμεσού. Ποδαρικό μάλιστα στη φετινή σεζόν, έκανε ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης με μία live εμφάνιση. Και φέτος, το team του χώρου υπόσχεται στους θαμώνες, νύχτες ατέλειωτης διασκέδασης, με δημοφιλή ονόματα και όχι μόνο, μια και οι live εμφανίσεις θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μάλιστα, αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, η ανατρεπτική Ελένη Φουρέιρα, επιφυλάσσει στο κοινό της πόλης ένα σόου γεμάτο ένταση, ρυθμό και πολύ χορό. Η είσοδος θα παραμείνει ελεύθερη και σε αυτό το performance. Σημείωσε την ημερομηνία, διότι η Ελένη έχει αυτό «Το Κάτι».
(95560056) Γλάδστωνος, κοντά στον Πεντάδρομο. Ανοικτό Παρασκευή & Σάββατο.

 

Όλα Ελληνικά
Αν είσαι φαν της ελληνικής μουσικής, τότε για τη νυχτερινή σου έξοδο γι' αυτήν την εβδομάδα έχουμε να σου προτείνουμε το κλαμπ Oλα Ελληνικά, του ομίλου Breeze. Το club επιστρέφει ανανεωμένο με τα πιο ξέφρενα ελληνικά πάρτι του νησιού στη καρδιά της Λεμεσού, για να χαρίσει νύχτες διασκέδασης. Την ερχόμενη Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 23.30, θα πραγματοποιηθεί το grand opening του χώρου, παρουσιάζοντας τους OLA Djs που θα μιξάρουν τις μεγαλύτερες ελληνικές, παλιές και νέες επιτυχίες. Μπορεί να ξεκίνησε από την Αθηνά, αλλά πλέον αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνάδικα στο νησί μας. Βρίσκεται στην Παλαιά Λεμεσό, στην περιοχή του Κάστρου.
(70005868) Άγγυρας 18, Περιοχή Κάστρου. Ανοικτό Παρασκευή & Σάββατο.

 

Story club
To Story night club, διάλεξε την εθνική μας επέτειο, στις 28/10, για το φετινό του winter opening season. Για εσένα που ξενυχτάς, χορεύοντας στην πλατεία, σίγουρα θα σου έχει λείψει ένα αφτεράδικο κλαμπ για να συνεχίσεις τη βραδιά σου. Εξ ου και με την επιστροφή του Story, επιστρέφουν και οι νύχτες διασκέδασης στη γνωστή πλατεία της Σαριπόλου. Ετοιμάσου λοιπόν για ένα νέο ταξίδι γεμάτο ιστορίες, στο μαγαζί που επιστρέφει με ανανεωμένη ατμόσφαιρα, αλλά την ίδια ποιοτική ξένη και ελληνική μουσική. A must visit destination in Limassol. Τα events του κλαμπ χωρίζονται σε RnB nights και ελληνικές βραδιές.
(99399769) Κανάρη 16, Πλατεία Σαριπόλου. Ανοικτό Τετάρτη, Παρασκευή-Σάββατο.

 

7Seas
Δυναμικά συνεχίζει και το γνωστό κλαμπ στην Αγίου Ανδρέου, στη Λεμεσό. Το μέλος του ομίλου Columbia, άλλωστε, δεν γνωρίζει από season, παρά μόνο από διασκέδαση. Κράτα σημειώσεις: Κάθε Τετάρτη υπάρχει το Ladies Night, με δωρεάν ποτά για τις κοπέλες. Οι Latin βραδιές θα γίνονται κάθε Πέμπτη. Οι υπόλοιπες μέρες συνεχίζονται με εκδηλώσεις όπως Rnb και ξένη μουσική, καθώς και κάποια Greek nights. Μπορείς να μπεις στη σελίδα τους στο Facebook για να διαβάσεις τα εβδομαδιαία προγράμματά του.
(25278000) Αγίου Ανδρέου 233, Columbia Plaza. Ανοικτό από Τετάρτη μέχρι Σάββατο.

 

Rote Club
Το Rote Club στην Πλατεία Ηρώων, συνεχίζει και φέτος με τις εναλλακτικές του επιλογές για μουσική και διασκέδαση. Αν είσαι ο τύπος που προτιμάς την ξένη μουσική, τότε σου προτείνουμε αυτήν την εβδομάδα να επισκεφθείς το Rote club χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι μουσικές «προτιμήσεις» του χώρου βασίζονται κυρίως στην ηλεκτρονική μουσική, με House και RnB βραδιές. Μάλιστα συχνά-πυκνά και πολλούς δημοφιλείς Djs από την Ευρώπη, ενώ το προσεχές σαββατοκύριακο σε περιμένει ένα Halloween Party, όπου σου δίνουν το ελεύθερο να μεταμφιεστείς αν προτιμάς (κρατήσεις για αυτό το event, στο τηλ. 96183163).
(99111135) Πλατεία Ηρώων, Ανδρέα Δρουσιώτη 17. Ανοικτό Παρασκευή & Σάββατο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close