Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

5 ξεχωριστοί παιδότοποι που θα διασκεδάσουν τα παιδιά!

5 μέρη όπου τα παιδιά ξεσαλώνουν και οι γονείς χαλαρώνουν!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017

Το σαββατοκύριακο όπως και οι διακοπές των γιορτών, πλησιάζουν, και τα πιτσιρίκια πλέον δεν τα κρατά τίποτα μέσα στο σπίτι.

Για να γεμίσετε το σαββατοκύριακό τους, αλλά και τις μέρες των γιορτών που ακολουθούν, και για να τα βοηθήσετε να εκτονώσουν την ενέργειά τους, η λύση είναι μία: το παιχνίδι!

Και μάλιστα στους πιο ξεχωριστούς και ασφαλείς παιδότοπους, που διαθέτουν μάλιστα κάθε λογής παιχνίδια που θα τα ενθουσιάσουν.

Δείτε πέντε ξεχωριστούς παιδότοπους που θα ζηλέψετε ακόμα και εσείς οι γονείς!

 

Bubble Bubble Kids World

Ο παιδότοπος Bubble Bubble Kids World, νέος και ανανεωμένος, λειτουργεί από ανθρώπους που αγαπούν και νοιάζονται τα παιδιά.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τον καφέ σας από την καφετέρια του χώρου και να αφήσετε τα παιδιά σας να εκτονωθούν στον απόλυτα φιλικό και ασφαλή χώρο του.

Εξάλλου, οι άνθρωποί του δημιούργησαν το χώρο αυτό με γνώμονα πάντα τη διασκέδαση των μικρών σας φίλων.

Εξ ου λοιπόν και σε ένα ενθουσιώδες περιβάλλον, επιμελημένο και καθαρό, αλλά και συνάμα πρωτότυπο και λιτό, παιδάκια από 18 μηνών μέχρι 8 χρονών θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους (κάτω από τη επιτήρηση εξειδικευμένου προσωπικού), την ίδια ώρα που οι συνοδοί τους θα απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

Λειτουργεί καθημερινά σαν καφετέρια με ποιοτικές επιλογές φαγητού, και παιδότοπος, ενώ παράλληλα διοργανώνονται και παιδικά πάρτι γενεθλίων.

INFO: Φώτη Πίττα 1, Έγκωμη, Λευκωσία. Πληρ. 97767700/ www.bubblebubble.eu.

 

 

Μαγεμένη Πυξίδα



Όταν η φαντασία και το κέφι, έριξε στον πλανήτη Γη μπόλικη αστερόσκονη, δημιουργήθηκε η "Μαγεμένη Πυξίδα". Ένας χώρος που μοναδικό σκοπό του έχει να αποκτήσουν οι μικροί μας φίλοι ένα στέκι.

Ένα στέκι, δημιουργικότητας και ατελείωτου παιχνιδιού, που ξεφεύγει από τα στενά όρια του παιδότοπου και της καφετέριας. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι παίζοντας και διασκεδάζοντας, τα παιδιά καλλιεργούν τα μοναδικά τους ταλέντα, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση, την εκφραστικότητα και την επιδεξιότητά τους.

Οι άνθρωποι της Μαγεμένης Πυξίδας, με γνώμονα πάντα το ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό, συγκέντρωσαν λοιπόν μια γκάμα παιχνιδιών για ηλικίες από ενός (1) έτους έως και 10. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι οι γονείς μπορούν να νιώθουν ασφάλεια, αφού τα παιδιά στις παιχνιδοκατασκευές βρίσκονται συνέχεια υπό το βλέμμα των έμπειρων νηπιαγωγών της Μεγεμένης Πυξίδας.

Τα καλά νέα είναι ότι οι γονείς, μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι, περνώντας έτσι ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους, ενώ ταυτόχρονα έρχονται πιο κοντά τους, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά τους αρέσει. Επίσης, στο χώρο υπάρχει καφετέρια μας, όπου οι γονείς έχουν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τους φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων εποχής ή τον καφέ τους, μόνοι ή με την παρέα τους.

Ο χώρος διαθέτει, τέλος, ασύρματο δίκτυο internet καθώς και εφημερίδες και περιοδικά, από τα οποία ο καθένας μπορεί να επιλέξει, ενώ λειτουργεί και δανιστική βιβλιοθήκη, από όπου θα πάρει το βιβλίο της αρεσκείας του.

INFO: Λεωφόρος Τσερίου 102, Στρόβολος, Λευκωσία. Πληρ. 22329345 & 96548898/ https://www.magemeni-pixida.net.

 

 

P&P Ice cream

O όμιλος P&P Ice cream group διαθέτει παιδότοπους στα PAPAFiLiPOU Luna Park Μακεδονίτισσας και Λατσιών, καθώς επίσης και στο Ζαχαροπλαστείο La Patisserie Panayiotis, προσφέροντας έτσι στις οικογένειες ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Το δημοφιλές PAPAFiLiPOU Luna Park στην 28ης Οκτωβρίου στη Μακεδονίτισσα, αποτελεί μια όαση ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους και υπόσχεται να χαρίσει στιγμές διασκέδασης σε όλα τα πιτσιρίκια, αλλά και στιγμές χαλάρωσης στους μεγάλους.

Προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εξόρμηση, με φαγητό, ψυχαγωγία και μπόλικο παγωτό PAPAFiLiPOU!

Από την άλλη, να ξέρεις ότι το PAPAFiLiPOU Luna Park στα Λατσιά, είναι παντός καιρού και ιδανικό για γενέθλια μικρών παιδιών, αποτελώντας μία απόλυτα εγγυημένη εξόρμηση για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Μπορείς ωστόσο να επιλέξεις και το Ζαχαροπλαστείο La Patisserie Panayiotis, όπου ανάμεσα στις άπειρες λιχουδιές και τις λαχταριστές μυρωδιές, θα βρεις και μια μικρή αίθουσα ψυχαγωγίας που σου επιτρέπει να αφήσεις για λίγο τα παιδιά και να απολαύσεις ήρεμα έναν καφέ και μια τυρόπιτα PAPAFiLiPOU! Σημείωσε μάλιστα ότι η αίθουσα παρέχει πλήρη ορατότητα για εποπτεία, ενώ η φιλική ατμόσφαιρα του χώρου θα σε συνεπάρει.

 

 

Paradisia Restaurant cafe & Magic Day Fun Park



Το Paradisia Restaurant cafe & Magic Day Fun Park είναι ένας μοναδικός χώρος για όλους! Διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διασκέδασης και εστίασης, καθώς επίσης και άνετους χώρους στάθμευσης. Όλα είναι σχεδιασμένα και εναρμονισμένα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να υπάρχει ασφάλεια και άνεση παντού. Είναι ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός και πολύπλευρος χώρος που συναρπάζει τα παιδιά και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς!

Θα το βρεις εύκολα! Βρίσκεται στο Δάλι, λίγα λεπτά έξω από τη Λευκωσία και τη Λάρνακα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους κατοίκους και των δύο περιοχών να απολαμβάνουν μια πραγματική απόδραση, σε ένα μοναδικά χαρούμενο, ψυχαγωγικό και φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον, μακριά από τη βαβούρα της πόλης.

Και μιλάμε για έναν χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Εξάλλου, είναι σημαντικό να αφήνεις το παιδί σου να απολαμβάνει την ελευθερία κίνησης σε χώρους όπου υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στα παιχνίδια. Στο Magic Day Fun Park τα παιδιά είναι ασφαλή και έτσι μπορούν να απολαμβάνουν τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια, σε ένα περιβάλλον που θα τους μείνει αξέχαστο!

Περιλαμβάνει και εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από δωμάτιο με τριώροφη παιχνιδοκατασκευή με πολλές δραστηριότητες, μπάλες, τεράστια διπλή τσουλήθρα,τραμπολίνο και διαδραστικό φουσκωτό. Επίσης υπάρχει ξεχωριστός χώρος με μπαλίτσες, μαλακά παιχνίδια και παιχνιδοκατασκευή στα μέτρα μικρότερων παιδιών . Το Party Room είναι επίσης ένας χαρούμενος χώρος, ενώ στα δύο καθιστικά δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να απολαύσουν τον καφέ, το φαγητό ή το γλυκό τους παρακολουθώντας συνάμα την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις δύο γιγαντοοθόνες που υπάρχουν.

Οι εξωτερικοί χώροι του Magic Day είναι το ίδιο συναρπαστικοί όσο και οι εσωτερικοί. Τα παιδιά μπορούν να πηδήσουν στα τραμπολίνα, να μπουν στο φουσκωτό κάστρο με τις μεγάλες τσουλήθρες και να παίξουν με τα ποδηλατάκια. Για τα πιο μικρά παιδιά υπάρχει παιγνιδοκατασκευή με πάτωμα ασφαλείας. Οι δε γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στους δύο όμορφα διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, που έχουν φτιαχτεί ειδικά για τη δική τους άνεση.

Κλείσε τώρα! Σε αυτόν τον πρωτοποριακό και εναλλακτικό χώρο ψυχαγωγίας, μπορείς άνετα να οργανώσεις από πάρτυ γεννεθλίων, σχολικές εκδηλώσεις και εκδρομές μέχρι εταιρικά bonding parties, αφού συνδυάζει άνεση, πολυτέλεια, καλό φαγητό, απόλυτη διασκέδαση και ασφάλεια για τα παιδιά. Κι όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές.

INFO: Αδωνίδος 44, Δάλι, επ. Λευκωσίας. Πληρ. 70006070/ www.magicday.com.cy. Facebook: Magic Day - fun park.

 

 

Splash Coffee & Play

Ένας μοναδικός πολυχώρος ψυχαγωγίας για μικρούς που όμως σίγουρα θα εντυπωσιάσει και τους μεγάλους. Αυτό είναι το Splash Coffee & Play.

Κι αυτό γιατί πρετεραιότητα των ανθρώπων του είναι η ασφάλεια των παιδιών, η καθαριότητα του χώρου και η σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση των γονιών, αλλά και των μικρών μας φίλων. Είναι άλλωστε σχεδιασμένος με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας ΕΝ1176.

Στο Splash Coffee & Play, λοιπόν, εκτός από τις διασκεδαστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ειδικά για παιδιά (θεματικά πάρτι, όπως (πχ: Χριστούγεννα, Καρναβάλι, Halloween κ.λπ.) ο παιδότοπος θα τα μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο παιχνίδια, ιδανικά για ηλικίες κάτω των 10 ετών.

Στο εσωτερικό υπάρχει διώροφο παιχνίδι με μπάλες και τσουλήθρα όπως επίσης και ειδικά διαμορφωμένος χώρος με παιχνίδια όπως κούκλες,κουζινικά, ήρωες, αυτοκινητάκια, σπιτάκι κ.ά. ενώ εξωτερικά υπάρχει γρασίδι με τέρματα ποδοσφαίρου και παιδικά ποδηλατάκια και αυτοκινητάκια.

Όσο δε για τους γονείς, αυτοί θα περάσουν το ίδιο ευχάριστα, όπως και τα παιδιά, απολαμβάνοντας τον ποτό τους, επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικικλία καφέδων, ποτών και ροφημάτων. Κι όμως! Εναλλακτικά μπορούν να καθίσουν στην καφετέρια, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (στο εσωτερικό και εξωτερικό του παιδότοπου). Κι έτσι όλη η οικογένεια μένει ευχαριστημένη!

Όσον αφορά το φαγητό, καθημερινά στο χώρο σερβίρονται πλούσια πιάτα όπως σαλάτες, πάστες, burgers, sandwiches κ.λπ., και διάφορα γλυκά όπως cake, cookies, lava cake, μηλόπιτα, κρέπες, παγωτά κ.λπ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα προϊόντα τους είναι από διαλεγμένα υλικά, ενώ μεγάλη σημασία δίνεται και στην άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.

Σημείωσε ότι το Splash Coffee & PlayΠαιδικά Γεννέθλια, μπορεί να οργανώσει και τα γενέθλια του παιδιού σου, προσφέροντας άριστης ποιότητας φαγητό και μια μεγάλη ποικιλία ποτών και ροφημάτων.

INFO: Λάρνακως 146, Λευκωσία. Τ.Κ:2103. Πληρ. 22101383, 99406347, 99656656. Facebook: Splash Coffee & Play.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close