Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γνωρίζουμε καλύτερα τον σεφ της χρονιάς 2017

Ο Ανδρέας Ανδρέου,Executive Chef του Skinny Fox βραβεύτηκε στα Eating Awards 2017 ως ο καλύτερος σεφ της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017

'Η μαγειρική δεν είναι πια μόνο το επάγγελμά μου, είναι τρόπος ζωής. Και ο μόνος δρόμος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις' δηλώνει με ενθουσιασμό και μετά 'χάνεται' μέσα στα σύνεργα και τους πάγκους της κουζίνας του.


Ο Ανδρεάς Ανδρέου μαζί με όλη την ομάδα του Skinny Fox

Εδώ και ένα χρόνο στο εστιατόριο Skinny Fox, ο Ανδρέας Ανδρέου ως executive chef, αναζητεί πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, πειραματίζεται συνεχώς με συνδυασμούς γεύσεων αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχει λάβει μέρος σε πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής αποσπώντας τιμητικές θέσεις, ενώ το 2008 αναδείχθηκε Young Chef of the Year στο Mediterranean Culinary Challenge Gastronomia. Το πλούσιο βιογραφικό του διαγράφεται σε μια αξιόλογη πορεία 14 χρονών.

 

Ξεκίνησε με σπουδές στη Σχολή Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege. Ακολούθησε μια πολυετής πρακτική και εκπαίδευση σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κύπρου. Η πορεία του Ανδρέα Ανδρέου συνεχίστηκε στην Ευρώπη, με θητεία, ανάμεσα σε άλλα, στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin γαλλικό εστιατόριο, Ambassade de L' Ile, στο Λονδίνο, όπου δούλεψε δίπλα στον διακεκριμένο Γάλλο σεφ, Jean Christophe Ansanay-Alex.

 

Επίσης, συνεργάστηκε και με τον Kasteel Withof στην Αμβέρσα, όπου υπήρξε μέλος της ομάδας, που κατάφερε σε έξι μήνες να κερδίσει αστέρι Michelin. Δεν του αρέσει να περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη κουζίνα, θέλει να τα μπερδεύει και να τα συνδυάζει!

Το γεγονός ότι μέσα από απλά και διαφορετικά υλικά μπορεί να ανακαλύψει διάφορους συνδυασμούς γεύσεων, οι οποίοι δημιουργούν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα, αυτό ακριβώς είναι για τον ίδιο η απόλυτη δημιουργία και ευχαρίστηση.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close