Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα μεζεδοπωλείο φέρνει γεύσεις από Θεσσαλονίκη στην πόλη

Η νέα άφιξη της Σαριπόλου στεγάζεται στο πρώην In Theory και διαθέτει μικρά πιατάκια, μεζεδάκια, κρεατικά, θαλασσινά, κρασάκι, μπίρα και ουζάκι

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017

Η ιστορική πλατεία της Σαριπόλου στη Λεμεσό το τελευταίο διάστημα μπαίνει σε μία νέα φάση με καινούρια μαγαζιά, που δημιουργούν έναν άλλο χαρακτήρα. Μικρά μαγαζάκια, ουζερί και καφενεία ξεπήδησαν το τελευταίο διάστημα δημιουργώντας στη Σαριπόλου μία ατμόσφαιρα, που μας μεταφέρει νοερά στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Το μεζεδοπωλείο Τρεις κι Εξήντα ακολουθεί αυτά τα χαρακτηριστικά μίας και το ίδιο κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργούν ακόμα τρία μαγαζιά στην Καλαμαριά, την Τούμπα και στο Κέντρο. Η νέα άφιξη της Σαριπόλου στεγάζεται στο πρώην In Theory και διαθέτει μικρά πιατάκια, μεζεδάκια, κρεατικά, θαλασσινά, κρασάκι, μπίρα και ουζάκι.

Ανοίγοντας το μενού ξυπνούν μνήμες από κάθε σου ταξίδι στην Ελλάδα. Το μάτι πέφτει αμέσως στα τυριά και στη φέτα τυροβολάκι Λέσβου (€3.90), ενώ από τα ζεστά ορεκτικά σίγουρα θα παραγγείλεις κολοκυθοκεφτέδες (€4.50) και τον μεζέ Καραμανλή (€5.50), που περιλαμβάνει φύλλο κρούστας με τυριά, πιπεριά Φλωρίνης, ζαμπόν, μπέικον και παστουρμά.

Δεν μπορείς να πεις όχι στη φάβα Σαντορίνης (€2.80), που θα ταιριάξει τέλεια δίπλα στο τηγανητό καλαμάρι (€8.30) και τις ψητές γαρίδες (€9.90). Αν αγαπάς το ψάρι, σου προτείνω τηγανητό γάβρο (€7.00) και κάτι πιο δημιουργικό, τις μπακαλιαρομπουκιές, που είναι τηγανητές σε κουρκούτι με σκορδαλιά στο πλάι (€8.00).

Είναι ένα μεζεδοπωλείο, που φημίζεται για τα κρεατικά του και τι καλύτερο από τα σουτζουκάκια (€6.90) με τραγανές πιτούλες, σως γιαουρτιού και φρέσκια ντομάτα, το ελληνικό λουκάνικο (€6.90) και τα κλασικά, γύρο χοιρινό και σουβλάκι κοτόπουλο. Το κυπριακό Τρεις κι Εξήντα έβαλε και μερικές πινελιές από την κυπριακή κουζίνα προσφέροντας χαλούμι, σεφταλιά, κυπριακή πίτα, αλλά και αβγά με λούντζα. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close