Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Σε αυτό το νέο all day μαγαζί φαίνεται πως θα περάσουμε τέλεια

Ένα πολύ ενδιαφέρον new entry για πρόγευμα, brunch, νόστιμα πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, δροσερά κοκτέιλ, υπέροχη τοποθεσία και μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2017

Κάθε νέα άφιξη προκαλεί πρώτα την περιέργειά μας να την γνωρίσουμε, να δούμε από κοντά τον χώρο της και φυσικά να γευτούμε τα πιάτα της. Μία από τις τελευταίες νέες αφίξεις της χρονιάς έρχεται από την πόλη της Πάφου που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει μία ιστορική χρονιά ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Η νέα ενδιαφέρουσα άφιξη της Πάφου, λοιπόν, λέγεται Piedra cafe-lounge bar και βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης, σε μία πανέμορφη τοποθεσία στην περιοχή του παλιού ταχυδρομείου της πόλης. Το όνομα του μαγαζιού είναι εμπνευσμένο από την πέτρα, το κύριο υλικό κατασκευής του ανακαινισμένου χώρου που στεγάζεται το μαγαζί το οποίο συνδυάζεται με το ξύλο και το σίδερο. 

 

Το Piedra σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ και πρόγευμα, καθημερινά και τα σαββατοκύριακα brunch μέχρι αργά το απόγευμα και μεσημέρι-βράδυ φαγητό με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες σαλάτες, black Angus burger, salmon pasta, ριζότο με μανιτάρια, μπριζόλα ενώ το βράδυ υπάρχουν άλλες επιλογές από τις οποίες ξεχωρίζει το Trilogy Fish το οποίο περιλαμβάνει συναγρίδα, νορβηγικό σολομό και μύδια ποσέ με σάλτσα σαμπάνιας, σαφράν και αβγοτάραχο. Επιπλεόν, το μενού περιλαμβάνει επιλογές από platters μικρά και μεγάλα για να συνοδεύσεις το ποτό σου. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μαγαζί ανεβάζει τη διάθεση με μουσικές επιλογές κυρίως ξένης μουσικής από Κύπριους Djs. 

To Piedra φαίνεται μία ενδιαφέρουσα επιλογή για καφέ, brunch, φαγητό και ποτό χαλαρά με την παρέα για όλες τις μέρες της εβδομάδας. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close