Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, κουκλίστικο ρετρό καφέ που θέλουμε οπωσδήποτε να επισκεφτούμε

Μία άφιξη για τους επιλεκτικούς, που αγαπούν το ρετρό και vintage αλλά και τις υγιεινές επιλογές για τη διατροφή τους

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017

Ένας ακόμας αγαπησιάρικος νέος χώρος έκανε την εμφάνισή του και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πρόκειται όπως καταλάβαμε για ένα μαγαζάκι που φτιάχτηκε με αγάπη για τα παλιά αντικείμενα και τις αντίκες αφού ο χώρος θυμίζει κάτι από τα παλιά. Ο λόγος γίνεται για ένα καινούργιο καφέ στην πόλη της Πάφου το οποίο ονομάζεται Antigo juice & more, σερβίρει φυσικά καφέ και άλλα ροφήματα αλλά επικεντρώνεται στις γεύσεις και τα πιάτα με υγιεινά υλικά και τρόπο μαγειρέματος.

Η Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Στέφανη Αγαθαγγέλου R.D σε σημείωμά της στη σελίδα του νέου μαγαζιού στο Facebook αναφέρει:

"Μέσα στα ολαίσια της ανάγκης ενός υγιεινού τρόπου ζωής, το εστιατόριο μας θέλησε να προσφέρει πέραν από ενδιαφέροντα και πρωτότυπα πιάτα, ένα μενού από αυθεντικά παραδοσιακά υλικά, μαγειρεμένα με υγεινές διαδικασίες συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη διασφάλιση της υγείας μας. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα σαντουιτς και στις σαλάτες, αφου και αυτά μπορούν να αποτελέσουν ένα πλήρες γεύμα, συνδυάζοντας φρέσκα και ψητά λαχανικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά συνδεδεμενα με άπαχα κρεατικά, ψάρια και τυριά καθώς και χορτοφαγικά σαντουιτς και σαλάτες ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Το να μοιράζεσαι ένα γεύμα αποτελεί ένα τροπο χαλάρωσης και ενίσχυσης των κοινωνικών δεσμών που μπορεί να συμβάλει και στην διατήρηση της καλής υγείας ιδιαίτερα όταν ακολουθείτε το τρίπτυχο ποικιλία-μέτρο-ισορροπία στα γεύματα σας. Ακολουθήστε λοιπόν τους κανόνες της υγιεινής διατροφής και απολαύστε τις συνταγές μας".

Ένας νέος, γουστόζικος χώρος με veggie, healthy και σωστά μαγειρεμένα πιάτα για τους πιο ψαγμένους και όλους όσοι επιθυμούν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close