Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οι 10 πολυσυζητημένες νέες αφίξεις του 2017

Τα καινούργια στέκια που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του Check In την χρονιά που φεύγει

Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2017

Λίγες μέρες πριν την εκπνοή του 2017 κοιτάμε πίσω στη χρονιά που πέρασε και θυμόμαστε όλες εκείνες τις νέες αφίξεις που άνοιξαν στην Κύπρο. Εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και άλλοι χώροι εστίασης που ήρθαν για να μας δώσουν μία ακόμα επιλογή για έξοδο. Ανάμεσα σε δεκάδες νέες αφίξεις της χρονιάς που φεύγει κάποιες συζητήθηκαν περισσότερο, δημιουργήθηκε μία μεγαλύτερη αναμονή και περιέργεια για την υποδοχή τους αλλά κυρίως οι αναγνώστες του Check In προτίμησαν περισσότερο, διάβασαν πιο πολύ, έκανα tag τους φίλους τους, share στα timeline τους και μας έστειλαν μηνύματα με αρκετές ερωτήσεις για κάποιες από αυτές. 

Η ομάδα του Check In συγκέντρωσε τις 10 νέες αφίξεις του 2017 που διαβάστηκαν και συζητήθηκαν περισσότερο την χρονιά που φεύγει με τυχαία σειρά και σας τις παρουσιάζει διότι σίγουρα αυτή η δεκάδα θα μας απασχολήσει και τη νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες. 

Paul Cyprus
Από τον Φεβρουάριο του 2017 το Check In Cyprus πρώτο ανακοίνωσε την άφιξη της γνωστής γαλλικής αλυσίδας αρτοζαχαροπαστείων-εστιατορίων στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία. Η Κύπρος καλωσόρισε τελικά το Paul την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ο ενθουσιασμός των αναγνωστών μας ήταν πραγματικά πρωτόγνωρος. Η γαλλική αλυσίδα φέρνει στην εκπνοή του 2017 ένα άλλο αέρα στο κέντρο της Λευκωσίας και δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για τις εξόδους μας το 2018.
(22029377) Ζήνας Κάνθερ 11, Λευκωσία. (Δεν έχει ανακοινωθεί το σταθερό ωράριο).

Διάβασε επίσης: Πρώτες εικόνες από το PAUL Cafe στη Λευκωσία που μόλις άνοιξε

Pralina Experience
Μία από τις πιο λαμπερές νέες αφίξεις της χρονιάς που φεύγει είναι το Pralina Experience στην εμπορική οδό Στασικράτους στη Λευκωσία. Ένα εστιατόριο που το περιμέναμε εδώ και καιρό και πρώτο το Check In ανακοίνωσε την άφιξη του στην πόλη. Οι αναγνώστες μας διάβασαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις λεπτομέρειες της πολυσυζητημένης νέας άφιξης της πρωτεύουσας η οποία όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και το 2018 με τις γεύσεις, τα γλυκά και την ατμόσφαιρά της.
(22665588) Στασικράτους 31, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-23.00

Διάβασε επίσης: Πήγαμε στη νέα, αστεράτη άφιξη της Στασικράτους

Columbia Beach
Ακόμα μία από τις μεγαλύτερες νέες αφίξεις του 2017 η οποία αυτή τη φορά έρχεται από τη Λεμεσό. Ένας ολοκαίνουργιος χώρος που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι οπότε και άνοιξε επίσημα τις πόρτες του. Η ανυπομονησία του κόσμου φάνηκε από τις πρώτες αναρτήσεις του Check In την οποία ανακοινώναμε από το 2016 χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ήδη το Columbia Beach έχει μπει στη λίστα με τα hot spot της Λεμεσού το οποίο σίγουρα θα επισκεπτόμαστε και το 2018.
(25321500) Προμαχών Ελευθερία 6, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός Δ-Κ 09.00-02.00.

Διάβασε επίσης: Πήγαμε στο hot opening της Λεμεσού και μεταφέρουμε εντυπώσεις

Estrella Limassol
Μία άφιξη στην Κύπρο που μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους. Οι αναγνώστες μας ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν πρώτα από το Check In την άφιξη στην Κύπρο ενός ελληνικού μαγαζιού με διεθνή αναγνώριση και αναφορές σε πολύ γνωστά γαστρονομικά και ταξιδιωτικά μέσα του κόσμου. Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη έφτασε και στην Κύπρο, συγκεκριμένα στη Λεμεσό και έφερε μαζί του το φημισμένο bougatsan αλλά και το ξεχωριστό μενού του με breakfast και brunch πιάτα.
Το 2018 το Estrella αναμένεται να ανοίξει και στη Λευκωσία.
(99878742) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', Maximos Plaza, Λεμεσός. Δ-K 08.00-00.00.

Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που μάθαμε για το Estrella, από τον άνθρωπο που δημιούργησε το #bougatsan

Colors Café
Ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Λεμεσού, το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons το οποίο μας έλειψε ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια αφού παρέμεινε κλειστό για ανακαίνιση επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Το Colors Café και η επαναλειτουργία του αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα τόσο των αναγνωστών μας. Μία γκλαμουράτη άφιξη του 2017, ένας υπέροχος χώρος για καφέ, εξαιρετικά γλυκά και πιάτα που θα παραμείνει στις επιλογές μας και το 2018.
(25858285) Λεωφόρος Αμαθούντος, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός. Δ-Κ 09.00-01.00.

Διάβασε επίσης: Πήγαμε στην πιο γκλαμουράτη, νέα άφιξη της Λεμεσού

The Old Souls
Αν κάτι ξεχώρισε το 2017 ήταν η ανάδειξη της οδού Στασάνδρου σε νέο προορισμό για έξοδο στη Λευκωσία με πολλά καινούργια στέκια να ανοίγουν σε αυτή την κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας. Ένα από τα μαγαζιά που ξεχώρισε στην Στασάνδρου και από την πρώτη στιγμή έγινε hot spot προορισμός για ποτό ήταν το νέο industrial μπαράκι στη γωνία της Στασάνδρου το The Old Souls. Ένα αγαπημένο μπαράκι του κόσμου της πρωτεύουσας που 'παίζει' δυνατά τελευταία στις εξόδους μας στη Λευκωσία.
(22319119) Στασάνδρου 7, Λευκωσία. Τρ-Σ 17.00-01.00.

Διάβασε επίσης: Η νέα προσθήκη στην νυκτερινή ζωή του κέντρου της πρωτεύουσας είναι βγαλμένη από μια άλλη εποχή

Balcony
Ένα όμορφα ανακαινισμένο κτίριο με πουρόπετρα, εσωτερική αυλή και τοξοτές καμάρες, δίπλα από την επιβλητική εκκλησία της Φανερωμένης στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, απέκτησε νέα προσωπικότητα και σύγχρονη αισθητική για να στεγάσει ένα από τα καινούρια in μαγαζιά της πρωτεύουσας. Μία νέα άφιξη που τράβηξε αμέσως τα βλέμματα πάνω της στο κομμάτι της παλιάς πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ονασαγόρου που δυστυχώς χάνει την αίγλη που είχε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια. Το Balcony διαβάστηκε με ενδιαφέρον από τους αναγνώστες μας και δείχνει πως θα μας συντροφεύει και το 2018.
(99999626) Φανερωμένης 60, Λευκωσία , Λευκωσία. Δ-Κ 18.00-01.00.

Διάβασε επίσης: Πρώτη επίσκεψη στη νέα άφιξη της πλατείας Φανερωμένης

Kika's Garden homemade food & produce
Η πιο αγαπημένη μας άφιξη για το 2017 είναι αυτό το 'μυστικό' brunch που ανακάλυψε η ομάδα του Check In και σας πρότεινε πρώτη τον περασμένο Άυγουστο. Η κυρία Κίκα μαζί με την κόρη της Μάρλεν δημιούργησαν κάτι υπέροχο στο σπίτι τους στο χωριό Καλλέπεια της επαρχίας Πάφου. Στην βεράντα του σπιτιού τους σερβίρουν ποιοτικό κυπριακό brunch με αβγά από το κοτέτσι τους και προϊόντα από την αυλή τους. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές μας ήταν όταν το επισκεφθήκαμε και επιβεβαιώσαμε τον ενθουσιασμό των αναγνωστών μας. Αναμφίβολα, το 2018 θα πάμε ξανά στην Καλλέπεια για να συναντήσουμε ξανά της αγαπημένες μας Κίκα και Μάρλεν στην αυλή τους.
(99459400) Καλλέπεια, επ. Πάφου, Πάφος. Πεμ-Κ 09.30-14.00.

Διάβασε επίσης: Σε μία ολάνθιστη βεράντα με θέα το βουνό ο Μιχάλης έφαγε αξέχαστα

Café Americain
Πέραν της Στασάνδρου ιδιαίτερη άνθιση τα τελευταία χρόνια στη Λευκωσία παρουσιάζει και η λεωφόρος Θεμιστοκλή Δέρβη και η ευρύτερη περιοχή με πολλά μαγαζιά για έξοδο. Μία από τις νέες αφίξεις της περιοχής η οποία διαβάστηκε πολύ από το κοινό του Check In και συζητήθηκε ήταν η παρουσία του Café Americain. Ένα διαφορετικό μαγαζί, μοναδικό στο είδος του στη Λευκωσία με προσεγμένη διακόσμηση και μενού που κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένας χώρος που ουσιαστικά χαρακτηρίζεται ως brasserie και ορίζεται ως το εστιατόριο που σερβίρει απλά αλλά και σύνθετα πιάτα και ποτά, σε προσιτές τιμές. Ένα μέρος που φέρνει τους ανθρώπους μαζί σε μια ζωντανή, φιλική ατμόσφαιρα. Το μενού είναι ευρωπαϊκό και σε λογικές τιμές, ιδανικό για γρήγορα τσιμπήματα ή χαλαρά γεύματα. Αναμφίβολα το 2018 θα μας βρει ξανά εκεί.
(22320390) Θεμιστοκλή Δέρβη 6, Λευκωσία. Δ-Κ 11.00-24.00.

Διάβασε επίσης: Πήγαμε στo Cafe Americain, το νέο all day της Λευκωσίας που είναι άλλου επιπέδου

Το Αρχοντικόν
Η αναπαλαίωση ενός πανέμορφου αρχοντικού σπιτιού του περασμένου αιώνα στις Φοινικούδες της Λάρνακας δεν θα μπορούσε να μην προσελκύσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον όλων μας. Η νέα άφιξη της Λάρνακας, Το Αρχοντικό, συνδυάζει την παλιά αίγλη και φινέτσα της αρχοντιάς του παρελθόντος με τις μοντέρνες πινελιές του σήμερα στη διακόσμησή του. Ένας χώρος με ζεστή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερο φωτισμό, πέτρινους τοίχους, τοξοτές εσωτερικές καμάρες, καλόγουστες ξύλινες καρέκλες, τραπέζια και έπιπλα εποχής με μια μικρή εσωτερική αυλή, που του προσδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Επιλέξαμε να καθίσουμε στη μικρή εσωτερική αυλή, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από δέντρα και γλάστρες δίνοντας έτσι την αίσθηση της μικρής πλατείας.
(24624141) Αθηνών 24, Φοινικούδες, Λάρνακα. Δ-Κ 11.00-24.00.

Διάβασε επίσης: Πήγαμε στη νέα άφιξη της Λάρνακας που συζητιέται

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close