Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πλούσιο μπουφέ κυπριακής κουζίνας με μόνο €15 το άτομο σε ένα ταβερνάκι στο βουνό

Αν θες να απολαύσεις πατροπαράδοτες γεύσεις και πραγματική φιλοξενία, τότε η ταβέρνα Μαγεία Λαζανιά, που στεγάζεται στο παλιό, γραφικό σχολείο του χωριού είναι μια εξαιρετική εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2017

Πρόκειται για μία μια φωλιά καλού φαγητού και χαλαρής διασκέδασης, που αξίζει να επισκεφτείς. Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας Μαγεία Λαζανιάς θα σου χαρίσουν ένα ζεστό χαμόγελο και θα στήσουν ένα απίστευτο μπουφέ με καλομαγειρεμένα, παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της κυπριακής κουζίνας. Φτιάχνει απίθανα μακαρόνια του φούρνου και μερακλίδικο κλέφτικο στον ξυλόφουρνο. Τα φαγητά του είναι εποχιακά και πάντα αλλάζουν αναλόγως διαθεσιμότητας. Πολύ φημισμένο είναι το μπουφέ, που στρώνει κάθε Κυριακή και αργίες, ο οποίος στοιχίζει μόνο €15 το άτομο, και έχει απ’ όλα τα καλούδια συμπεριλαμβανομένου γλυκού και καφέ. Όσο για τις υπόλοιπες μέρες θα σου στρώσει το τραπέζι με φαγητά ημέρας και ό,τι καλό ήρθε στην κουζίνα -φρέσκο και λαχταριστό- για να το απολαύσεις στη ζεστασιά του τζακιού του. Μάθε, επίσης, ότι τα βράδια αναλαμβάνουν μικρά private party και δέχονται οργανωμένα group (εκτός Κυριακής).

Πάρε γεύση!
Το φαγητό που ξεχωρίζει, είναι το κλέφτικο, το οποίο συνοδεύεται με πατάτες και πουργούρι. Ψήνεται στον ξυλόφουρνο και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει για τις γεύσεις και τα αρώματά του.

Γιατί να πας
Εδώ μπορείς να απολαύσεις το νόστιμο φαγητό, που σερβίρει, συντροφιά με… ‘μελωδία-α λα καρτ’, που είναι παραγγελιά της ώρας, φτάνει να το ζητήσεις έγκαιρα!

Τηλ.: 96530129
Οδός: Λαζανιάς, επ. Λευκωσίας.
Τρ-Κ μεσημέρια και Παρ-Σ και τα βράδια. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close