Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο μαγαζί σού φτιάχνει γύρο όπως ακριβώς τον λαχταράς

Εδώ θα απολαύσεις τον γύρο στα καλύτερά του και όχι μόνο!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2018

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: κάπου στη συμπρωτεύουσα υπάρχει ένα μέρος όπου ο γύρος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Μπαίνει σε κυπριακή πίτα, τυλίγεται σε ελληνική αλλά και σε αραβική, στριμώχνεται σε ιταλικό ψωμί και γεμίζει κλαμπ σάντουιτς (με μαγιονέζα, τυρί, αβγό, μαρούλι και ντομάτα). Κι όλα αυτά σε διάφορες εκδοχές. Σε χοιρινό και κοτόπουλο, αλλά και mix. Σ' αυτά πρόσθεσε τζατζίκι, ντομάτα, κρεμμύδι, πατάτες, αγγούρι, και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου και καλή απόλαυση.

Ναι, το Rosemary fast food στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, που λειτούργησε πρόσφατα, είναι το «καταφύγιο» για όποιον ψάχνει ένα γρήγορο μεν, πεντανόστιμο δε γεύμα ή δείπνο, με το γύρο πρωταγωνιστή.

Και όχι μόνο, καθώς εδώ δεν θα βρεις μόνο γυρολιχουδιές, αλλά και την jacket potato σε 6 διαφορετικές παραλλαγές: μπολονέζ, καρμπονάρα, κάρυ λαχανικών, στρογκάνοφ κοτόπουλο, ναπολιτάν, και τσίλι κορν καρνέ.

Μπορείς ακόμα να επιλέξεις λουκάνικο με διάφορα toppings αλλά και κάτι ακόμα καλύτερο: σολομό μπέργκερ με τη δυνατότητα να επιλέξεις τη γεύση του δικού σου ψωμιού. Κλασικό ψωμί (λευκό), ψωμί από σουπιά (μαύρο), ψωμί από βασιλικό (πράσινο), και ψωμί από παντζάρι (ροζ)!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close