Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία γραφική ταβέρνα στα πέριξ με μαστοριά στην κουζίνα

Εγγυημένα στη γραφική αυτή ταβέρνα θα απολαύσεις σπιτικό, κυπριακό φαγητό και μεζέ στην καλύτερή τους εκδοχή

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2018

Οι βραδιές με ζωντανή, ποιοτική μουσική διασκεδάζουν την παρέα, ενώ τα παραδοσιακά πιάτα που έρχονται στο τραπέζι σου, πραγματικά ενθουσιάζουν και τον πιο απαιτητικό της γεύσης στην ταβέρνα Καράφα και Μεζές στην Αγία Βαρβάρα. Είναι γενικότερα ένας χώρος, που σε εμπνέει να κάτσεις με την παρέα σου και να απολαύσεις καλό φαγητό και καλή μουσική! Το παραδοσιακό, προσεγμένο φαγητό της ταβέρνας, φτιάχνεται με αγνά υλικά.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο διοργανώνει ζωντανές, μουσικές βραδιές ξεκινώντας με έντεχνο και η διασκέδαση ανεβαίνει με τα ελαφρολαϊκά ακούσματα που ακολουθούν. Το διάζωμα στον εξωτερικό χώρο έχει κλείσει τώρα για τους χειμερινούς μήνες και μπορεί να φιλοξενήσει private πάρτι για 70-80 άτομα, όπως αρραβώνων, βαφτίσεων, bachelor και άλλες εκδηλώσεις. Είναι μέσα στο πράσινο και έχει σιντριβάνι και φωτισμούς! Ο μέσα χώρος φιλοξενεί μέχρι και 180 άτομα και είναι ιδανικός για πιο μεγάλα πάρτι. Πάρε τηλέφωνο και μάθε όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει.

Πάρε γεύση!

Ψήνουν νόστιμο σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο, παϊδάκια, ζουμερή χοιρινή σούβλα και παραδοσιακούς καραόλους, που είναι περιζήτητοι! Έχουν εποχιακά φαγητά, που αλλάζουν συνεχώς, όπως κολοκύθια με τα αβγά και μανιτάρια γεμιστά. Είναι όλα φρέσκα και η μαγείρισσα τα μαγειρεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Γιατί να πας
Η ταβέρνα Καράφα & Μεζές είναι μόλις 15 λεπτά απόσταση από τη Λευκωσία και θα πας εκεί, για να απολαύσεις τον φημισμένο της μεζέ και τη φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της. Το καλοκαίρι θα απολαύσεις όλα αυτά στην εξωτερική αυλή με τα τρία διαζώματα και τον χειμώνα στον παραδοσιακό εσωτερικό χώρο με τα δύο τζάκια.

Τηλ.: 22107197
Οδός: Ρήγα Φεραίου 7, Αγ. Βαρβάρα, επ. Λευκωσίας.
Facebook: Καράφα και Μεζές
Τρ-Σ 20.00-02.00 & Κ 13.00-16.00 (Δ & Κ μόνο βράδυ για οργανωμένα πάρτι).

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close