Eating News , Εστιατόρια

Βρήκαμε το μαγαζί που σου φτιάχνει καφέ με μόλις €1

Το καφέ που ήρθε να μας μάθει πώς πίνουν καφέ στην Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2018

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε κι εδώ στην Κύπρο πώς απολαμβάνουν οι Ελλαδίτες τον καφέ τους και τι ακριβώς εννοούν όταν λένε "πάμε για καφέ";

Aυτό πάντως αποφάσισε μία παρέα φίλων και μας παρουσιάζει το νέο της εγχείρημα.

Ονομάζεται "Trendy cafe" και είναι το νέο φιλόδοξο εγχείρημα που ξεκίνησαν δύο φίλοι πριν από λίγες ημέρες στην Πάφο.

Το πρώτο Trendy Cafe άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Ανδρέα Βλάμη (έναντι του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου) και τόσο οι τιμές του όσο και το μέγεθος των καφέδων του παραπέμπει σε ελλαδικά μαγαζιά.

Διαθέτει λίγα τραπεζάκια και μερικές καρέκλες για ένα καφέ πριν από τη δουλειά ή στο διάλειμμα, για ένα σνακ, σάντουιτς ή μπέργκερ.

Μάλιστα με την είσοδό σου στο μαγαζί, η έντονη μυρωδιά του καφέ Hausbrant θα σε ταξιδέψει και θα σε μαγέψει τόσο, που θα θέλεις να το κάνεις αμέσως στέκι σου.

Εξάλλου, η γεύση του καφέ Hausbrandt, No.1 στην Ελλάδα, έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές από τους πελάτες του Trendy Cafe, ενώ οι πιο "απαιτητικοί" του καφέ δήλωσαν ότι είναι από τους καλύτερους καφέδες που δοκίμασαν και σίγουρα στη χαμηλότερη τιμή.

Στα συν πρόσθεσε και το ότι το Trendy Cafe, με σλόγκαν "Δώστε στο λαό καφέ", δίνει την ευκαιρία στους εργαζόμενους, μαθητές, φοιτητές και όχι μόνο να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ με μόνο 1 ευρώ από τις 6:00 μέχρι τις 8:00 το πρωί.

Μιλώντας με τους ιδιοκτήτες του Trendy Cafe, Χρήστο και Γιώργο, μας είπαν ότι μιας και ο καφές το πρωί είναι είδος πρώτης ανάγκης, απαραίτητος για να ξυπνήσει κάποιος, προσφέρουμε όλους τους καφέδες με μόλις 1 ευρώ.

Δες το μενού του ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close