Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

To πρώτο tequila bar ανοίγει την Παρασκευή στην Κύπρο

Ένα πρωτότυπο στέκι για τα δεδομένα της Κύπρου θα κάνει την εμφάνισή του στην παλιά Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2018

Η τεκίλα ένα από τα διασημότερα αλκοολούχα ποτά στον κόσμο το οποίο προέρχεται από το φυτό μπλε αγαύη (Agave tequilana), κυρίως από την περιοχή γύρω από την πόλη Τέκιλα, περίπου 65 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από τη Γουαδαλαχάρα και στα υψίπεδα (Λος Άλτος) στα βορειοδυτικά της μεξικανικής πολιτείας Χαλίσκο θα βρει τη δική του αποκλειστική στέγη στο νέο αυθεντικό tekila bar της πρωτεύουσας.

Το Sinners tequila bar ανοίγει επίσημα την Παρασκευή 23 Μαρτίου και με το άνοιγμά του σηματοδοτεί το τέλος εποχής της θρυλικής μουσικής σκηνής Εναλλάξ όπου θα στεγαστεί.

Το νέο μπαρ της Κύπρου είναι το πρώτο του είδους του στην χώρα μας και θα διαθέτει στα ράφια του σπάνια, πρωτότυπα και μοναδικά για την Κύπρο είδη τεκίλα, ιδιαίτερα μπουκάλια, μικρά έργα τέχνης ζωγραφισμένα στο χέρι που θα δημιουργήσουν μία νέα κουλτούρα για την τεκίλα στη χώρα μας. "Έφτασε ο καιρός να μάθουμε πως η τεκίλα δεν πίνεται μόνο σε σφηνάκια όπως συνηθίζουμε να κάνουμε στην Κύπρο", αναφέρει στο Check In o Σωτήρης, ιδιοκτήτης του Sinners.

Το μενού του μαγαζιού θα περιλαμβάνει 7 signature coctails αρχικά με τεκίλα, κλασικά κοκτέιλ και άλλα αλκολούχα ποτά. Θα σερβίρει ταυτόχρονα mezcal, είδος παλαιότερου τύπου τεκίλας από το Μεξικό αλλά και nachos. Μελλοντικά η κουζίνα του μαγαζιού ετοιμάζεται να σερβίρει mexican street food, tacos και άλλες νοστιμιές.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο Κύπριοι djs θα δημιουργούν ανεβαστικά playlists με ξένη μουσική ενώ αργότερα θα γίνονται και live. O παλιός χώρος του Εναλλάξ όπου θα στεγάζεται το Sinners άλλαξε ριζικά, ανακαινίστηκε και δημιουργήθηκε ένας μοντέρνος χώρος με μικρές πινελιές από Μεξικό. Το νέο μπαράκι φέρνει κάτι καινούργιο στην πρωτεύουσα και θα μπει σίγουρα στη λίστα των επιλογών μας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close