Eating News , Εστιατόρια

Γαστρονομικές εμπειρίες στο ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσού

Tα εστιατόρια του ξενοδοχείου Αμαθούς αποτελούν μία γαστρονομική πανδαισία που εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με νέα μενού και επιλογές για να καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2013

Η ψαροταβέρνα "Το Λιμανάκι", βρίσκεται μόνο λίγα βήματα από τη θάλασσα, σε ένα ρομαντικό σκηνικό κάτω από τον έναστρο ουρανό. Προσφέρει δε ότι πιο φρέσκο υπάρχει στην αγορά από θαλασσινά, εκλεκτά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και ελληνικά γλυκά.

Το μοναδικό ασιατικό εστιατόριο "Asiachi" προσφέρει ένα ανανεωμένο ευφάνταστο μενού από ασιατική εκλεπτυσμένη κουζίνα με επιλογές από Κινέζικα, Ιαπωνικά και Ταϊλανδέζικα εδέσμάτα, ετοιμασμένα από τα πιο φρέσκα υλικά. Με μοντέρνο σχεδιασμό και διακριτικά προσεγμένη εξυπηρέτηση, το εστιατόριο εγγυάται μία ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.

Το "NUbar", στο σαλόνι του ξενοδοχείου, με εντυπωσιακή και μοντέρνα αρχιτεκτονική και χρώματα, έχει θέα τη θάλασσα και τους κήπους. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ η ορχήστρα σας διασκεδάζει μέχρι το πρωί με Ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Το πλούσιο μενού έχει ενισχυθεί με μια επιλογή από ευφάνταστα πιάτα, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η νέα προσθήκη στις επιλογές των πελατών του ξενοδοχείου Αμαθούς είναι το "Fresh Casual Dining Feast". Βρίσκεται στους κήπους του ξενοδοχείου και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για όλα τα γούστα: Ολόφρεσκες σαλάτες, κρύα και ζεστά σάντουιτς, sushi, σπιτίσια υγιεινά φρουτο-γιαούρτια, φρούτα και φρουτοσαλάτες, φρέσκους χυμούς, σπιτίσια παγωτά και παγωτίνια σε διάφορες γεύσεις, κρέπες και βάφλες.

NUlounge / Shisha
Ο ήσυχος αυτός ανανεωμένος χώρος διαθέτει νέα έπιπλα και εντυπωσιακό φωτισμό σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στους ήχους απαλής lounge μουσικής. Απολαύστε αιγυπτιακούς ναργιλέδες με καπνό Al Fakher άριστης ποιότητας σε κάρβουνο λεμονόδεντρου, μοναδικά κοκτέιλ και ένα ανανεωμένο μενού φαγητών.

Wine Tasting
Τα ξενοδοχεία Αμαθούς προσφέρουν μια εμπειρία γευσιγνωσίας με την νικήτρια του διαγωνισμού καλύτερου οινοχόου Κύπρου για το 2012, Alissa Gorchinskaya. Μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάστε άριστα κυπριακά και εισαγόμενα κρασιά από εξαιρετικές ποικιλίες και να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας με τα ευωδιαστά αρώματά τους, τη λεπτή γεύση τους και τα πλούσια χρώματά τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close