Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φάγαμε γκουρμεδιές στο σούπερ "Γρανάζι" της Λευκωσίας

Μικρό μενού, μεγάλες απολαύσεις σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018

Tο πρωτευουσιάνικο μπαρ, Γρανάζι, αφού ανακαινίστηκε πέρσι και έβαλε τη μπάρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, εδώ και λίγες βδομάδες προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση με νέο food και cocktail μενού. Όταν το επισκεφθήκαμε και δοκιμάσαμε τις καινούριες του προτάσεις, εντυπωσιαστήκαμε τόσο γευστικά όσο και εμφανισιακά.

Ο νόστιμος σολομός gravlax (€8), που μαρινάρεται για 36 ώρες σε παντζάρι και gin και σερβίρεται με τζελ από μήλο, στοιχεία από μανταρίνι και μάραθο, συνδυάζεται φανταστικά με μια από τις επτά προτάσεις για cocktail gin ‘n’ tonic. Επίσης, εξαιρετική πρόταση είναι το κουνουπίδι, με σάλτσα romesco, φουντούκια, εσπεριδοειδή και ραπανάκι (€5.50), όπως και το hummus από καρότο, με granola, ραπανάκι και φρέσκα βότανα (€7), το οποίο γευστικά σε ταξιδεύει στα σοκάκια μιας αραβικής πόλης. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και το λαβράκι crudo με σταφύλια, scallion, τσίλι, λάδι από χαλεπιανά και χυμό λεμόνι (€12).

Τα περίπου δέκα πιάτα, ζεστά και κρύα, είναι ιδανικά για sharing. Σημείωσε πως η κουζίνα ανοίγει στις 18.30, άρα μπορείς να πας μετά τη δουλειά, να απολαύσεις το ποτό σου και να το συνοδεύσεις με τις δημιουργικές γεύσεις του.

Όσον αφορά το ποτό αξίζει να δοκιμάσεις τα νέα signature cocktail, όπως το αγαπημένο μας Flores de la vida, με βάση το Mezcal, λευκό βερμούτ, σιρόπι λεβάντας και celery bitters (€8), καθώς και το ανοιξιάτικο Thyme on her side (€8). 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close