Μουσική , Music News

Αποθεώνεται η Ελένη Φουρέιρα στη δεύτερη πρόβα της Κύπρου (Βίντεο-φωτό)

Μόλις πριν από λίγο η κυπριακή αποστολή ολοκλήρωσε την πρόβα της - Άνοδος στα προγνωστικά

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2018

Αποθεωτικά είναι τα σχόλια από την κυπριακή αποστολή στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον με την Ελένη Φουρέιρα να ξεσηκώνει τους παρευρισκόμενους. 

Όπως μας μεταφέρει το ogaegreece.com το στάδιο υπάρχει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση με φωνές και χειροκροτήματα και η ίδια κοιτάζοντας το κοινό κάνει με τα χέρια της, το σχήμα της καρδιάς για να τους ευχαριστήσει!

 

Η πρόβα ξεκινά με τη σκηνή να έχει πλημμυρίσει με κόκκινα φώτα – που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισης – ενώ ένα μπλε laser σχηματίζει ένα τούνελ, μέσα από το οποίο κάνει την είσοδό της η Ελένη. Ενδυματολογικά, φοράει την ίδια χρυσή ολόσωμη, κολλητή φόρμα με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες ενώ είναι πλαισιωμένη από τις τέσσερις χορεύτριες που είναι ντυμένες με μαύρα, αστραφτερά ρούχα. Όλες μαζί, εκτελούν μία ιδιαίτερα δυναμική και «τρελή» χορογραφία απόλυτα ταυτισμένη με το στυλ της Φουρέιρα που όλοι μας γνωρίζουμε καλά και που δείχνει να ενθουσιάζει και τους ξένους fans και δημοσιογράφους.

Φωνητικά, όλη η ομάδα είναι αρκετά καλή. Η σκηνή είναι γεμάτη καπνούς που πάνω τους πέφτουν τα κόκκινα φώτα ενώ υπάρχουν κάποια ειδικά εφέ τα οποία δεν διαδραματίζονται επί σκηνής αλλά είναι καθαρά και μόνο τηλεοπτικά! Στις οθόνες μας λοιπόν θα βλέπουμε φωτιές και φλόγες να γεμίζουν τη σκηνή περιμετρικά της Ελένης, γεγονός που κάνει την εμφάνισή της άκρως εντυπωσιακή! Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τις πρώτες πρόβες, της προηγούμενης φοράς.

Μετά και τη δεύτερη πρόβα η Κύπρος βρίσκεται στην 7η θέση στα προγνωστικά και στην 3η στον πρώτο ημιτελικό. Το κλίμα για την αποστολή της Κύπρου είναι θετικό και ανυπομονούμε για την Τρίτη το βράδυ οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός όπου συμμετέχει η Κύπρος. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close