Μουσική , Συναυλίες & Events

Ένα μεγάλο beach party για τους φίλους της reggae

Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στη μαγική τοποθεσία του Ithaki Beach Bar στη Μονή Λεμεσού και διοργανώνεται από τοJah Star Soundsystem

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2018

Με αγάπη για την μουσική και την κουλτούρα της reggae, η ομάδα του “ITAL WAVES”  διοργανώνει και φέτος ένα outdoor reggae πάρτυ στις 16 Ιουνίου σε ένα πανέμορφο χώρο στην περιοχή της Μονής στην Λεμεσό.

Δίπλα στην θάλασσα, σε μιά ιδιαίτερη τοποθεσία με ένα “urban look” η ομάδα αυτή θα στήσει ξανά το δικό της πάρτυ και μας καλωσορίζει!

Το “ITAL WAVES 2018” θα είναι αναβαθμισμένο, εκτός από το resident ηχοσύστημα των Jah Star Soundsystem, θα συμμετέχουν και οι High Station Soundsystem με το δικό τους χειροποίητο ηχοσύστημα. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά όπου οι λάτρεις του είδους θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να δούν απο κοντά 2 κυπριακά χειροποίητα reggae ηχοσυστήματα, τα οποία θα παίζουν  εναλλάξ μουσική reggae και dub με ανεβαστική διάθεση και βαρύ μπάσο.

Οι High Station Soundsystem έχουν ως έδρα την Λευκωσία και είναι ενεργοί από το 2010 με το χειροποίητο τους ηχοσύστημα. Επίσης μετρούν ήδη στο ενεργητικό τους δύο κυκλοφορίες δίσκων από το δικό τους label και πολλές άλλες παραγωγές τις οποίες ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ακούσει ίσως για πρώτη φορά.

Το Jah Star Soundsystem έχει ως έδρα την Λεμεσό και είναι ενεργό από το 2013 με το δικό του χειροποίητο ηχοσύστημα. Σκοπός του είναι η προώθηση της μουσικής reggae καθώς και των θετικών μηνυμάτων της κουλτούρας των Τζαμαϊκανών sound system.

Το Jah Star Soundsystem μαζί με τους High Station Soundsystem, σε συνδυασμό με την ελκυστική τοποθεσία του Ithaki Beach θα σας προσφέρει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ‘’soundsystem’’ εμπειρία, με μουσική από μια μεγάλη συλλογή από βινύλια με Roots Reggae και DUB ήχους, τόσο για τους λάτρεις του είδους αλλά και για όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί. Όπως αυτόι λένε "ALL PEOPLE WELCOME".

Στο χώρο θα διατίθεται φαγητό από την ομάδα του Food Garden και ποτό.
'Εναρξη: 19:00 μέχρι αργά
Είσοδος: 7εuρώ με ποτό

Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του ITAL WAVES στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close